Teshi.10kV droge testtransformatorProductieproces afschrik- en ontlaatmethode:

  • vrijgavetijd:2022-09-29 16:14:39
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:308
  • Korte omschrijving:

    Teshi.,Teshi.Prijs van 200 KVA-box type transformator,De isolerende laagschacht en de verbindingsartikelen tussen de bel en de

Artikel inhoud
Teshi.Prijs van 200 KVA-box type transformator,

De isolerende laagschacht en de verbindingsartikelen tussen de bel en de kern moeten worden verwijderd. Als het een opknoping van de bel is, moet de olie in de bodem van de bel worden gepompt voordat de bel kan worden verwijderd.

De isolatie tussen de wikkeling en het ijzeren juk van de transformator is veel groter dan die tussen de windingen, omdat het elektrische veld tussen de wikkeling en het ijzeren juk ver weg is en niet zo symmetrisch als dat tussen de windingen. In het elektrische veld in het midden van de wikkeling zijn de meeste kabels in fase met de isolerende cilinder (plaat) in het midden van de wikkeling, d.w.z. dat de loskoppelcomponent van het elektrische veld klein is.

Teshi.Veel mensen weten waarschijnlijk niet veel over de elektriciteitsdistributietransformatoren. In feite kan de transformator worden aangesloten voor de proefwerking na zorgvuldige inspectie vóór kapitaalinvesteringen. Tijdens de proefperiode moet je aandacht besteden aan de volgende punten. Of er abnormaal geluid, lawaai en trillingen zijn, of er abnormale geur zoals de geur van cokes is, en of er verkleuring veroorzaakt door gedeeltelijke oververhitting. Ventilatie is goed. Daarnaast moeten we ook aandacht besteden aan de volgende aspecten.

Voor de installatie van de bliksemafleider is het zeer gemakkelijk om de relaisbescherming binnen en buiten de droge transformator door de bliksem te beschadigen. Als het een ernstige situatie is, is het zeer gemakkelijk om brand ongevallen, stroomuitval, schade aan machines en apparatuur,Teshi.Afbeelding van de gedemonteerde transformator met olieonderdompeling, enz.

Iguazu.kgmFabrikant van transformatoren

Onder normale omstandigheden moet de eigenlijke werking van de olie ondergedompelde transformator worden uitgevoerd door het operationeel en onderhoudspersoneel ter plaatse. Binnen een week na de exploitatie van het net moeten het personeel voor het beheer van de exploitatie en het onderhoud het veiligheidscontrolebereik van de transformator verbeteren en onmiddellijk contact opnemen met het projectpersoneel ter plaatse in geval van problemen, teneinde een betrouwbare en stabiele werking van machines en apparatuur te waarborgen.

Bij relais protection dry-type transformator, als er een probleem is op een bepaald punt zal het invloed hebben op het hele stroomcircuit


Teshi.10kV droge testtransformatorProductieproces afschrik- en ontlaatmethode:



Het hele proces van het ophangen van de kern van droge transformator is kritischer, en er zijn vele situaties waar de ophanging van de droge transformator bijzondere aandacht aan moet besteden. Daarom moet de ophanging van de kern van droge transformator worden uitgevoerd overeenkomstig bovenstaande zaken, om de veiligheid van droge transformator te bevorderen!

De isolatie van de door de kern verankerde bout die de ijzerkern klemeert, wordt beschadigd, wat resulteert in een kortsluiting tussen de siliconen stalen plaat van de ijzeren kern en de bout van de verankering door de kern;

Als het volume van de transformator te klein is, zal de transformator lange tijd overbelast worden en is het gemakkelijk om machines en apparatuur te vernietigen. Daarom moet de nominale capaciteit van de transformator worden gekozen naar gelang van het energieverbruik, dat niet geschikt is voor te groot of te klein.

Aanbeveling en raadplegingDe schakelstroom ontbreekt aan één fase van stroom;

lekkage van olie bij loopflens

Verschil tussen droge transformator en olie ondergedompelde transformator:


Teshi.10kV droge testtransformatorProductieproces afschrik- en ontlaatmethode:



Verspreiding van het geluid van droge transformator

veiligheidseisenIn het elektrische veld van de wikkeling aan het juk moet er een sterk baanbrekend onderdeel zijn, zodat bij een lagere stroom een schuiflading en ontlading kunnen optreden. Om dit nadeel beter op te lossen, moet het uiterlijk van de isolerende delen tussen de wikkeling en het ijzeren juk hetzelfde zijn als dat van het middenhorizontale vlak van de wikkeling tot de isolatie van het ijzeren juk,Teshi.Prijs van droge transformator 2500, voor zover mogelijk om het elektrisch veldonderdeel dat zich met de isolerende delen kruist, te verminderen.

Afgezien van de toepassing van het Bureau voor Financiën heeft de industrie getracht de grondstoffen van de transformator volgens de specificaties te formuleren en te verbeteren, teneinde de verbetering van het energieverbruik van transformator-waren te bevorderen.

Het geluid van droge transformator komt van

Teshi.Om het experiment van de energie-transformator-olie beter uit te voeren, is het noodzakelijk om de energie-transformator-olie te bemonsteren. De monsterneming moet worden uitgevoerd op een droge zonnige dag. De gebruikelijke recipiënten en bemonsteringsmethoden tijdens de monsterneming doen onmiddellijk afbreuk aan de vraag of de specifieke kwaliteit van de olie werkelijk kan worden weerspiegeld. Het oliemonster voor AC-spanning bestand is niet minder dan .kg, en het oliemonster voor vereenvoudigd experiment mag niet minder zijn dan kg.

Wanneer de transformator in werking wordt gesteld, als de tapwisselaar niet op tijd is, een groot Idquo; Tweet ^ rdquo; De hoogspanningszekering wordt verbroken wanneer het lawaai ernstig is; Als de tapwisselaar defect is, zal het milde Idquo veroorzaken; Squeak ^ rdquo; Corona ontladingsgeluid, zodra de lading toeneemt, stroomuitval onmiddellijk voor onderhoud.

Wat is de belangrijke rol van de transformator

Chiquimulilla.Overige productinformatie
  • Masakin.Ranglijst van droge transformatorenHoe onzuiverheden effectief te verwijderen?

    Masakin.Ranglijst van droge transformatorenHoe onzuiverheden effectief te verwijderen?

  • Clement Ferrand.Kleine schaarhofttafelUitvoerende standaard

    Clement Ferrand.Kleine schaarhofttafelUitvoerende standaard

  • Clement Ferrand.Fabrikant van hooggelegen hefplatformvoertuigenNoodzaak om de veerkracht van de mark

    Clement Ferrand.Fabrikant van hooggelegen hefplatformvoertuigenNoodzaak om de veerkracht van de mark

  • TongliaoHydraulisch hefplatform Hydraulisch platformDe prijs is zwak en stabiel

    TongliaoHydraulisch hefplatform Hydraulisch platformDe prijs is zwak en stabiel

  • MezoturNameElektrische barrièrevrije liftEconomische vertraging is een gezonde aanpassing

    MezoturNameElektrische barrièrevrije liftEconomische vertraging is een gezonde aanpassing

  • MezoturNameOphefplatform voor ovensKennisoverzicht

    MezoturNameOphefplatform voor ovensKennisoverzicht

  • MezoturNameVerhuur van perronliftenKleurafstemmingsvaardigheden

    MezoturNameVerhuur van perronliftenKleurafstemmingsvaardigheden

  • MezoturNameMobiel hefplatform van de aluminiumlegeringWat is het gevaar van glans?

    MezoturNameMobiel hefplatform van de aluminiumlegeringWat is het gevaar van glans?

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!