Matai.Volledige bescherming van de transformatorDe techniek van buigen

  • vrijgavetijd:2022-09-27 08:40:25
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:94
  • Korte omschrijving:

    Matai.,Dry type transformator bedrijfElektrische transformatoren worden ook gebruikt voor het testen, die worden genoemd proefk

Artikel inhoud

Dry type transformator bedrijf

Elektrische transformatoren worden ook gebruikt voor het testen, die worden genoemd proefkrachttransformatoren. Ze kunnen worden verdeeld in opblaasbare olie transformatoren, droge test en andere testtransformatoren. Ze zijn de basis testapparatuur voor communicatie AC compressietest voor veel consumenten,Matai.1250KW droge transformator, zoals elektrische centrales, energie-toevoerbureaus en wetenschappelijke onderzoeksinstellingen. Het wordt gebruikt voor de uitvoering van de isolatie van de druksterkte onder de vereiste stroom voor verschillende elektrische producten, elektrische componenten en isolerende grondstoffen.

Matai.Er is een magnetische inductie lijn in de transformator kern, die zal leiden tot geïnduceerde elektromotie kracht op het plan met de magnetische inductie lijn. Omdat deze elektrische stroom creëert een gesloten lus om een elektrisch veld te genereren en vormt een vortex,Matai.S11 technische parameters van de transformator, wordt het genoemd vortex. Het bestaan van vortex maakt de kern van de transformator heet en verbruikt kinetische energie.

Analyse van gemeenschappelijke fouten van olie ondergedompelde transformator:

Daru.lekkage van olie bij loopflens

kV en hoger dan ^ plusmn; geen belasting van nominale spanning; Een deel van de stroomonderbreker van de kraan is geïnstalleerd in de fenolische hars isolerende papieren cilinder, en de isolerende papieren cilinder is geïnstalleerd op het houten frame. De eigenlijke operationele rocker is verbonden met de dynamische schakeling van de kraan stroomschakelaar volgens de houten isolerende stang. De aan de belasting tapschakelaar wordt van de grond geïsoleerd door de isolerende papiercilinder van de schakelaar zelf en de isolerende limiet.

Na het afvoeren van de olie moeten alle bouten van het anker van de olietank aan de bovenzijde van de afneembare oliekap met de hefbalk worden vastgemaakt en moet het hijspunt op de gemeenschappelijke oorringen of bouten liggen. Indien nodig moet de tractieriem van de menselijke hulpbronnen als leidraad worden gebruikt.


Matai.Volledige bescherming van de transformatorDe techniek van buigen



Bij relais protection dry-type transformator, de ontkoppeling van het foutpunt is gerelateerd aan elkaar. In een woord, zal het invloed hebben op het hele stroomcircuit

Hoe is het kwaliteitsniveau van droge transformator vergeleken met de buitenlandse landen?

De hangende kern van droge transformator is een belangrijk onderdeel.

Risico van kwaliteitEen nullijn van de transformator is verbonden met de arbeidsmiddelen. Aangezien de spanning die door de server wordt gevormd tijdens de werking zal worden verzonden naar de transformator samen met de kabel, zal de transformator worden getransporteerd en verzonden naar de machines en apparatuur voor het energieverbruik. Wat is de nullijn van de eigenlijke transformator? Laten we het aan ons voorstellen.

Verschillende afleidingsmethoden, droge transformatoren gebruiken meestal silica gel waterdichte behuizing, terwijl olietransformatoren meestal gebruik maken van porselein waterdichte behuizing;

Maatregelen ter bestrijding van geluidshinder en ter voorkoming van droge transformatoren


Matai.Volledige bescherming van de transformatorDe techniek van buigen



Wat is de golflengte van olie ondergedompelde transformator?

marktprijsNa een -uur durende proefwerking met een bepaalde lading, en de transformator zal draaien naar alle normale werking.

Zodra het isolatiemateriaal van elektrische apparatuur oververhit is, zal het omringende gas een soort geur veroorzaken. Dit soort geur kan door normale agenten worden geroken. Als u zo"n geur tijdens de normale inspectie, moet u zorgvuldig inspecteren van de apparatuur en onderdelen tot u de oorzaak.

Het geluid van droge transformator komt van

Matai.De bemonstering moet plaatsvinden in zonnige dagen of droog weer met een lage omgevingsvochtigheid. Bij bemonstering is het noodzakelijk om de invasie van vuil zoals regen, sneeuw, wind en zand resoluut te voorkomen.

Voor de installatie van de bliksemafleider is het zeer gemakkelijk om de relaisbescherming binnen en buiten de droge transformator door de bliksem te beschadigen. Als het een ernstige situatie is, is het zeer gemakkelijk om brand ongevallen, stroomuitval schade aan machines en apparatuur, enz.

Analyse van gemeenschappelijke fouten van olie ondergedompelde transformator:

Chiquimulilla.Overige productinformatie
  • Alphen aan den RijnZelfgemaakt liftplatformKenmerken van het product:

    Alphen aan den RijnZelfgemaakt liftplatformKenmerken van het product:

  • Alphen aan den RijnEnige mast aluminiumlegering hefplatformGerelateerde standaardindex

    Alphen aan den RijnEnige mast aluminiumlegering hefplatformGerelateerde standaardindex

  • Darmstadt.kgmSchaarlift in de autoBedrijfsprocesparameters aanpassen

    Darmstadt.kgmSchaarlift in de autoBedrijfsprocesparameters aanpassen

  • NtungamoTransformer DaquanAltijd

    NtungamoTransformer DaquanAltijd

  • Xinrong.kgmVaste schaarhofttafelMethode om nep en inferieur te identificeren

    Xinrong.kgmVaste schaarhofttafelMethode om nep en inferieur te identificeren

  • Xinrong.kgmOpheffende mobiele platformwagenDe huidige marktruimte in de industrie is enorm

    Xinrong.kgmOpheffende mobiele platformwagenDe huidige marktruimte in de industrie is enorm

  • Nai sur SeineHydraulisch platform hijsplatformMarktverkopen

    Nai sur SeineHydraulisch platform hijsplatformMarktverkopen

  • Sesto San GiovanniElektrische vorkheftafelSpeel de rol van anti-diefstal

    Sesto San GiovanniElektrische vorkheftafelSpeel de rol van anti-diefstal

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!