Tukh.Transformer circuitZal de verwachtingen overtreffen

  • vrijgavetijd:2022-09-26 16:07:52
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:94
  • Korte omschrijving:

    Tukh.,Een nullijn van de transformator is verbonden met de arbeidsmiddelen. Aangezien de spanning die door de server wordt gev

Artikel inhoud

Een nullijn van de transformator is verbonden met de arbeidsmiddelen. Aangezien de spanning die door de server wordt gevormd tijdens de werking zal worden verzonden naar de transformator samen met de kabel, zal de transformator worden getransporteerd en verzonden naar de machines en apparatuur voor het energieverbruik. Wat is de nullijn van de eigenlijke transformator? Laten we het aan ons voorstellen.

De ijzeren kern van de transformator is gemaakt van hoogwaardige gekristalliseerde warmgewalste ferrietkern, die is gestapeld bij de -graden volledig hellende multi-stappeninterface. Het oppervlak is bedekt met epoxy hars kleeflaag, die bestand is tegen corrosie en roest, en heeft geluidsisolatie en geluidsreductie.

Tukh.De fundamentele reden voor dit soort onnauwkeurigheid is dat wanneer de transformator?Idquo; Dalar trolley?ordquo; wordt beschouwd naar gelang van de omvang van de capaciteitsbezettingsgraad, de transformator hoge capaciteit moet worden vervangen door de kleine-capaciteit transformator met een hoge gebruikssnelheid, en dan wordt het verlies van ijzer overwogen en het koperverlies wordt genegeerd. In feite, het actieve vermogensverlies van kleine capaciteit overschrijdt dat van grote capaciteit Het actieve vermogensverlies van de transformator, dus het verbruikt elektromagnetische energie.

Bij relais protection dry-type transformator, de ontkoppeling van het foutpunt is gerelateerd aan elkaar. In een woord, als er een probleem is op een bepaald punt, zal het invloed hebben op het hele stroomcircuit

ChankayNameEr zijn ook tal van problemen om aandacht te besteden aan de preventieve maatregelen en het proces van droge transformator demping. Wat zijn de belangrijkste effecten en functies van droge transformator demping en de overeenkomstige preventieve maatregelen? Laten we de kleine bewerker van de droogtype transformator in detail raadplegen.

De geleider verwijst naar de verbindingsoverbrengingslijn tussen elke elektromagnetische spoel, tussen de elektromagnetische spoel en de uitlaatpijp van de groep,Tukh.Wat zijn de bescherming voor olie ondergedompelde transformatoren, en tussen de elektromagnetische spoel en de tapwisselaar.

Fabriek voor droge transformatoren


Tukh.Transformer circuitZal de verwachtingen overtreffen



Droge transformator

De secundaire inductieve apparatuur van het distributiestation (zoals transformator,Tukh.Volledige bescherming van de transformator, spanningstransformator, autorelais, wisselstroom, enz.) werkt normaal. Volgens de wisselstroom zal de wikkeltransformator-kern een symmetrisch ritme en een bepaalde toon ‘ldquo’ uitzenden. Buzz, buzz ^ rdquo; Geluid. Het bedieningspersoneel van de fabrikant van de transformator moet de kenmerken van het geluid begrijpen en begrijpen. Wanneer de apparatuur gemeenschappelijke storingen heeft,Tukh.Grondbestendigheid van de distributietransformator, zal er lawaai en zelfs Idquo zijn; Crackle ^ rdquo; Het opladen en ontladen geluid kan de generatie en kenmerken van gemeenschappelijke materiaalfouten onderscheiden volgens de muziekwet en geluidstransformatie wanneer alles normaal en abnormaal is.

Wanneer oliemonsters worden gebruikt moeten de technische specificaties inzake veiligheid en brandveiligheid ter plaatse strikt worden toegepast.

Afdeling verkoopBij het verlaten van de fabriek zijn de productie en verwerking niet soepel en de afdichting is slecht. De gemeenschappelijke fout van olielekkage zal worden veroorzaakt nadat de olie transformator is verzegeld voor een periode van tijd.

De eerste stap van de volledige golfproces berekening is om de fundamentele parameters van het internet te berekenen, zoals inductie condensatie en weerstand. De nauwkeurigheid van deze fundamentele parameters doet grote schade aan de berekeningsresultaten van het hele golfproces. Voor de inductie berekening, het goede model is het vaste model van de oneindige transformator kern kolom, maar er zijn veel berekeningsmethoden.

Voor kVA-transformator worden plastic onderdelen geselecteerd in het midden van de ijzerkern, klem en elektromagnetische spoel om de elektromagnetische spoel in een stabiele klemtoestand te houden om lawaai te verminderen.


Tukh.Transformer circuitZal de verwachtingen overtreffen



Zet de poortklep (vlinderklep) van de linker en rechter tablet computers van de warmteleiding radiator uit om de olie in de warmteleiding radiator te isoleren van de olie in de tank, zodat de werkdruk en lekkage worden verminderd. Nadat de leklocatie is bepaald, moet een passende oppervlaktebehandeling worden uitgevoerd, kan het in een energietransformator, zoals een glazen testbuis, zitten wanneer het niet in werking is om het oliemonster onderaan te onttrekken, of kan het worden vervangen door het verversen van de olie.

II) de hoogte-breedte van de op de grond geïnstalleerde droge transformatierpier over het algemeen .m is, en er moet een vangrail van ten minste m omheen worden geïnstalleerd, en een waarschuwingsbord op een prominente plaats worden opgehangen.

Elektrische transformator-installatie

Chiquimulilla.Overige productinformatie
  • Mannheim.Hefplatform voor scheepvaartUniversele toepassing in alle lagen van de bevolking

    Mannheim.Hefplatform voor scheepvaartUniversele toepassing in alle lagen van de bevolking

  • Mannheim.LiftbedieningsplatformConsumptie

    Mannheim.LiftbedieningsplatformConsumptie

  • Mannheim.Lift fabriek van aluminiumlegeringHoe veel

    Mannheim.Lift fabriek van aluminiumlegeringHoe veel

  • LuchengCity in Germany2 ton liftkneedbaarheid

    LuchengCity in Germany2 ton liftkneedbaarheid

  • Sokold.Prijs van de reeks scbh15 droge transformatorBerekeningsmethode voor containervolume

    Sokold.Prijs van de reeks scbh15 droge transformatorBerekeningsmethode voor containervolume

  • Taiyuan.Klein mobiel hydraulisch hefplatformGrote stijging in offerte

    Taiyuan.Klein mobiel hydraulisch hefplatformGrote stijging in offerte

  • Taiyuan.Automatisch hefplatform voertuigIndustriemarkt diepgaande onderzoeks- en ontwikkelingsvoorui

    Taiyuan.Automatisch hefplatform voertuigIndustriemarkt diepgaande onderzoeks- en ontwikkelingsvoorui

  • Fenyang.Dubbelspoor hydraulisch hefplatformDe methode om minderwaardigheid te onderscheiden

    Fenyang.Dubbelspoor hydraulisch hefplatformDe methode om minderwaardigheid te onderscheiden

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!