DjiboutiStandaard laadcapaciteit van droge transformatorenOf het gedrag van de industrie vormt

  • vrijgavetijd:2022-09-25 19:55:26
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:557
  • Korte omschrijving:

    Djibouti,Het productieproces van droge transformator is zeer proces, en moet technisch gezien als een bepaalde pijler zijn. Allee

Artikel inhoud

Het productieproces van droge transformator is zeer proces, en moet technisch gezien als een bepaalde pijler zijn. Alleen op die manier zal de prestaties van droge transformator stabieler zijn. Wat zijn de gangbare productieprocessen en stappen van droge transformator?

Om het experiment van de energie-transformator-olie beter uit te voeren, is het noodzakelijk om de energie-transformator-olie te bemonsteren. De monsterneming moet worden uitgevoerd op een droge zonnige dag. De gebruikelijke recipiënten en bemonsteringsmethoden tijdens de monsterneming doen onmiddellijk afbreuk aan de vraag of de specifieke kwaliteit van de olie werkelijk kan worden weerspiegeld. Het oliemonster voor AC-spanning bestand is niet minder dan .kg en het oliemonster voor vereenvoudigd experiment mag niet minder zijn dan kg.

DjiboutiNadat de transformator lange tijd is gebruikt, zullen gemeenschappelijke fouten van de ijzerkern optreden. Maak je geen zorgen. Neem contact op met de transformator fabrikant, en de fabrikant zal professionele technici toewijzen voor inspectie. De belangrijkste redenen zijn:

Vóór de toepassing wordt de bemonsteringscontainer gereinigd met voertuigbenzine,Djibouti10kV droge transformator scb12, zeepwater of andere organische oplosmiddelen (zoals trisodiumfosfaat) met uitzondering van olievlekken, en vervolgens met leidingwater gewassen totdat het niet alkalisch is, die worden genoemd proefkrachttransformatoren. Ze kunnen worden verdeeld in opblaasbare, olie transformatoren, droge test en andere testtransformatoren. Ze zijn de basis testapparatuur voor communicatie AC compressietest voor veel consumenten, zoals elektrische centrales, energie-toevoerbureaus en wetenschappelijke onderzoeksinstellingen. Het wordt gebruikt voor de uitvoering van de isolatie van de druksterkte onder de vereiste stroom voor verschillende elektrische producten, elektrische componenten en isolerende grondstoffen.

De grondstoffen van Fushi blue kunnen worden gebruikt voor de binding, zodat de totale olielekkage van de connector sterk kan worden gecontroleerd; Als de eigenlijke werking handig is, kan de metalen schelp ook worden gebonden op hetzelfde moment om het doel van lekbehandeling te bereiken.

Vermijd onbedoelde beschadiging van isolatie tijdens het onderhoud: bij het repareren van de ophangende kern van de transformator moet bijzondere aandacht worden besteed aan het onderhoud van de solenoïde spoel of de isolerende waterdichte mouw. Indien er krasschade is, moet deze goed worden behandeld.


DjiboutiStandaard laadcapaciteit van droge transformatorenOf het gedrag van de industrie vormt



Maak voor en na de bemonstering de periferie van de bemonsteringshaven schoon met schoon of haarloos linnen.

Wanneer het uitgangsvermogen P van de transformator gelijk is aan het ingangsvermogen P de efficiëntie &OTA; Gelijkwaardig, de transformator zal geen verlies veroorzaken. Maar zo"n transformator bestaat eigenlijk niet. De elektromagnetische energie van de transformator veroorzaakt altijd verlies. De sleutel van dit soort verlies is koperverlies en ijzerverlies. Het koper verlies verwijst naar het verlies veroorzaakt door het aantal draaiingen van transformator spoel. Als de stroom koorts heeft volgens het aantal draaiingen van de spoel, verandert een deel van de elektromagnetische energie in energie en wordt verloren. Omdat de elektromagnetische spoel meestal wordt verwond door koperkern draad met isolerende laag, wordt het koperverlies genoemd.

transformator met olieonderdompeling

Briljantie aanmakenGemeenschappelijke problemen van de stroomwisselaar van de transformator

lekkage van olie op elektrische lasstand

Geluid bij faseuitval


DjiboutiStandaard laadcapaciteit van droge transformatorenOf het gedrag van de industrie vormt



Elektrische transformatoren worden gebruikt in alle lagen van het leven

Verbetering van de kwaliteitDoor een slechte afdichting, in het algemeen, de afdichting van de rand van de doos en de beschermkap van de machine wordt verzegeld met een zuurbase-resistente rubberen staaf of rubberen plaat. Als de gewricht niet goed wordt opgelost, zal het leiden tot gemeenschappelijke fouten van olielekkage.

Juist, als ‘Idquo’; Grote Lars auto ^ rdquo;, Na vervanging van een kva kleine transformator, is de bezettingsgraad dicht, maar de belangrijkste parameters van de twee transformatoren worden geëvalueerd zoals weergegeven in tabel . Tabel evalueert de belangrijkste parameters van de transformator: capaciteit (VA) ijzerverlies (W) koperverlies (W). Ten eerste wordt de uitgangskracht opgeslagen volgens de gebruikelijke berekeningsmethode (het negeren van koperverlies): de resultaten tonen aan dat het verlies van grote capaciteitstransformator lager is dan het verlies van kleine capaciteit transformator,DjiboutiOverdracht van de testinhoud van droge transformatoren, Het verbruikt zelfs elektromagnetische energie.

Bij de bemonstering van een kleine en middelgrote krachttransformator zonder ontladingsleiding (of olie-monster suspensieplaat), kan het in een energietransformator, zoals een glazen testbuis, zitten wanneer het niet in werking is om het oliemonster onderaan te onttrekken, of kan het worden vervangen door het verversen van de olie.

DjiboutiAls de transformator op volle kracht werkt, heeft hij een grote reactieve lading nodig. Deze reactieve belasting wordt geleverd door het stroomvoorzienings- en distributiesysteem. Als het volume van de transformator te groot is, zal het niet alleen de initiële investering in het project verhogen, het aandeel van het volledige verlies van de lading, de vermogensfactor verminderen en het verlies op het internet verhogen. Een dergelijke operatie is noch economische ontwikkeling, noch wetenschappelijk.

Voor de sluiting van de niet-belasting-botsing wordt de blootstellingsduur van de overdrukbeveiliging op nul gezet en wordt de datasignaalschakeling van het relais van het stoomvoertuig tijdelijk aangesloten op de trek-in-circuit.

In het dagelijkse leven hebben we een bepaald inzicht in de optische golflengte van de olie ondergedompelde transformator.

Chiquimulilla.Overige productinformatie
  • Handan CityElektrische lift met blauwe dekkingDe oorspronkelijke ontwerpintentie

    Handan CityElektrische lift met blauwe dekkingDe oorspronkelijke ontwerpintentie

  • Handan CityWerkplaats hefplatformRecent geciteerde fabrikanten

    Handan CityWerkplaats hefplatformRecent geciteerde fabrikanten

  • Handan CityHydraulische hefplatformliftAnalyseer het ontwikkelingspad van de huidige industrie

    Handan CityHydraulische hefplatformliftAnalyseer het ontwikkelingspad van de huidige industrie

  • Handan City4-zuinige aluminiumlegeringsliftProfessionele testtools

    Handan City4-zuinige aluminiumlegeringsliftProfessionele testtools

  • Bin Qirdan.Status Grid transformator won het bodSpecificeer nieuwe economische coördinaten

    Bin Qirdan.Status Grid transformator won het bodSpecificeer nieuwe economische coördinaten

  • Berlin SchoenebergVast hef- en losplatformHoe u de apparatuur kiest die bij u past

    Berlin SchoenebergVast hef- en losplatformHoe u de apparatuur kiest die bij u past

  • Berlin SchoenebergHefplatformvoertuig op grote hoogteWat zijn de basisvereisten voor productie?

    Berlin SchoenebergHefplatformvoertuig op grote hoogteWat zijn de basisvereisten voor productie?

  • Zwedurthailand.kgmDubbel hydraulisch hefplatformKunnen er ondergrondse werkzaamheden worden uitgevoe

    Zwedurthailand.kgmDubbel hydraulisch hefplatformKunnen er ondergrondse werkzaamheden worden uitgevoe

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!