Matadiworld.kgmRang van de producenten van boxtransformatorenOnthoud dat deze vijf punten van dageli

  • vrijgavetijd:2022-09-25 16:37:44
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:101
  • Korte omschrijving:

    Matadiworld.kgm,Daarom moet in het installatieproces van onderstations de bliksemafleider worden ingesteld naar gelang van de specifieke

Artikel inhoud

Daarom moet in het installatieproces van onderstations de bliksemafleider worden ingesteld naar gelang van de specifieke situatie om schade te voorkomen aan de droge transformator die door de bliksem wordt veroorzaakt. Bovendien, in de installatie en het gebruik van de bliksemafleider, kiest u redelijke types van bliksemafleider naar gelang van de vluchtsituatie om te bepalen dat zij in dezelfde situatie verkeren. Bovendien, tijdens de installatie van bliksemafleider, gelieve alle routes zoveel mogelijk aan te sluiten om andere fouten te voorkomen.

Bij het controleren van de haak kern, de isolatie van de elektromagnetische spoel en de porseleinen mouw wordt meestal per ongeluk beschadigd. Nadat de schaal van de aardewerk is gebroken, als je weer werkt, zet je de foto flash aan als het licht is, en het is kort als het zwaar is. Let daarom op tijdens het onderhoud. Het is niet nodig om de isolatie te vernietigen. Na het onderhoud kunnen deskundigen speciale gereedschappen onderdelen, isolatie, enz. inspecteren en leveren nadat ze zijn vastgesteld dat ze volledig en betrouwbaar zijn.

Matadiworld.kgmDe isolatie tussen siliciumstalen platen is beschadigd, wat leidt tot oververhitting en smelten van de ijzerkern;

Wat is de bedrading van droge transformator?

Luchthaven FrankfurtHet tijdsverschil tussen de verschillende fasen van de driefaseschakelaar van de schakelstroom moet kleiner zijn dan ms, de sluiting moet worden gehandhaafd door hoogspanningsarrester, en de neutrale lijn van de transformator moet op betrouwbare wijze worden geaard (het moet onmiddellijk worden geaard).

Verschillende afleidingsmethoden, droge transformatoren gebruiken meestal silica gel waterdichte behuizing terwijl olietransformatoren meestal gebruik maken van porselein waterdichte behuizing;

Korte invoering van de nullijn van de transformator


Matadiworld.kgmRang van de producenten van boxtransformatorenOnthoud dat deze vijf punten van dagelijks onderhoud geen probleem zijn



Als het volume van de transformator te klein is, zal de transformator lange tijd overbelast worden en is het gemakkelijk om machines en apparatuur te vernietigen. Daarom moet de nominale capaciteit van de transformator worden gekozen naar gelang van het energieverbruik,Matadiworld.kgmtransformator voor elektrische opbergkasten,Matadiworld.kgmtransformator met begraven dozen,Matadiworld.kgm10kV droge testtransformator, dat niet geschikt is voor te groot of te klein.

Er is een magnetische inductie lijn in de transformator kern, die zal leiden tot geïnduceerde elektromotie kracht op het plan met de magnetische inductie lijn. Omdat deze elektrische stroom creëert een gesloten lus om een elektrisch veld te genereren en vormt een vortex, wordt het genoemd vortex. Het bestaan van vortex maakt de kern van de transformator heet en verbruikt kinetische energie.

Het wordt meestal veroorzaakt door onredelijke installatie of ineffectieve afdichting. Polymere composietmaterialen kunnen metalen materialen, porselein, gelaagd glas en andere materialen zeer goed binden, zodat het drukbeheer van olielekkage wordt bereikt.

planDe ijzeren kern van de transformator is gemaakt van hoogwaardige gekristalliseerde warmgewalste ferrietkern, die is gestapeld bij de -graden volledig hellende multi-stappeninterface. Het oppervlak is bedekt met epoxy hars kleeflaag, die bestand is tegen corrosie en roest, en heeft geluidsisolatie en geluidsreductie.

Een nullijn van de transformator is verbonden met de arbeidsmiddelen. Aangezien de spanning die door de server wordt gevormd tijdens de werking zal worden verzonden naar de transformator samen met de kabel, en moet technisch gezien als een bepaalde pijler zijn. Alleen op die manier zal de prestaties van droge transformator stabieler zijn. Wat zijn de gangbare productieprocessen en stappen van droge transformator?

De transformator fabrikant zal de efficiëntie van de transformator aan u introduceren

Dry type transformator bedrijf

Matadiworld.kgmAls het volume van de transformator te klein is, zal de transformator lange tijd overbelast worden en is het gemakkelijk om machines en apparatuur te vernietigen. Daarom moet de nominale capaciteit van de transformator worden gekozen naar gelang van het energieverbruik, dat niet geschikt is voor te groot of te klein.

Wat is de belangrijke rol van de transformator

De dwarsdoorsnede van de bedrading van de input- en outputstekkers van de transformator moet voldoen aan de bepalingen van hun huidige grootte; Het moet worden uitgerust volgens de huidige intensiteit van -A /Min.

Chiquimulilla.Overige productinformatie
  • Siofok.HandhefplatformExterne elementen van druksterkte

    Siofok.HandhefplatformExterne elementen van druksterkte

  • Siofok.Platformwagen van aluminiumlegeringWat is de operatie en wat zijn de vereisten?

    Siofok.Platformwagen van aluminiumlegeringWat is de operatie en wat zijn de vereisten?

  • San FranciscoEenmastliftAnalyse van de redenen voor het krimpende verkoopvolume

    San FranciscoEenmastliftAnalyse van de redenen voor het krimpende verkoopvolume

  • NiveauKleine lift met vier verdiepingenProductieproces

    NiveauKleine lift met vier verdiepingenProductieproces

  • BalassagyarmatNameHydraulisch hefplatform vast hydraulischHoe moeten we kiezen bij het kopen?

    BalassagyarmatNameHydraulisch hefplatform vast hydraulischHoe moeten we kiezen bij het kopen?

  • Ar Rudayyif.Scb10 droge transformatorVeelvoorkomende problemen en oplossingen

    Ar Rudayyif.Scb10 droge transformatorVeelvoorkomende problemen en oplossingen

  • OvervloedHydraulische schaarvorkLeer je hoe je de juiste voor jou kiest

    OvervloedHydraulische schaarvorkLeer je hoe je de juiste voor jou kiest

  • Newark.Elektrische hydraulische lift voor driewielersKwaliteitsdocument

    Newark.Elektrische hydraulische lift voor driewielersKwaliteitsdocument

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!