Lubberbashi.kgmProducent van regelaar met olieonderdompelingHoe ontwikkelt de markt zich in het voor

  • vrijgavetijd:2022-09-25 15:52:19
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:603
  • Korte omschrijving:

    Lubberbashi.kgm,Wat is de golflengte van olie ondergedompelde transformator?Zorgvuldig onderhoud en isolatie schadeLubberbashi.kgmZodra

Artikel inhoud

Wat is de golflengte van olie ondergedompelde transformator?

Zorgvuldig onderhoud en isolatie schade

Lubberbashi.kgmZodra het isolatiemateriaal van elektrische apparatuur oververhit is, zal het omringende gas een soort geur veroorzaken. Dit soort geur kan door normale agenten worden geroken. Als u zo"n geur tijdens de normale inspectie, moet u zorgvuldig inspecteren van de apparatuur en onderdelen tot u de oorzaak.

Prestaties en voornaamste parameters van gemeenschappelijke metaalsamenstellingen, diverse lasprocessen en machines en apparatuur, preparatie van dikke stalen plaat, deklaag, productie- en fabricageproces en kwaliteitsnormen van de automobielolietank, stijger, koppeltank en olieopslagtank, test op lekkage en NDT-technologie, oppervlaktebehandeling en kwaliteitsnormen, koper; Productieproces en kwaliteitsnorm van aluminium schild; Body suit Inbrengen van ijzer proces, draadinstallatie proces, body dryness oplossing en droge transformator olie oplossing proces, vacuümpolie onderdompeling, algemene installatie proces, lekkagetest en lekkage detectie proces en kwaliteitsnormen. Prestatieparameters van sleutelwerkkleding, machines en apparatuur van elke processtroom; De natuurlijke werkomgeving is in principe gereguleerd.

Moro.Verminderde isolering

Hoe de uitval van droge transformator te verminderen?

De ijzeren kern van de transformator is gemaakt van hoogwaardige gekristalliseerde warmgewalste ferrietkern die is gestapeld bij de -graden volledig hellende multi-stappeninterface. Het oppervlak is bedekt met epoxy hars kleeflaag, die bestand is tegen corrosie en roest, en heeft geluidsisolatie en geluidsreductie.


Lubberbashi.kgmProducent van regelaar met olieonderdompelingHoe ontwikkelt de markt zich in het voorjaar?



Om de kans op kortsluiting van een transformator met een droog type relaisbescherming beter te beperken, zijn preventie en sleutel ^ ldquo; Preventie en manipulatie Is dominant.

Hoe de droge transformator te onderhouden?

Het omvat de prestaties en het belangrijkste gebruik van isolatiematerialen, verschillende isolatiematerialen, componenten- en kwaliteitsnormen; Prestaties en belangrijkste toepassingen van verschillende draden, spoelinductieproces van verschillende wijzen van elektromagnetische spoel, oplossing proces en kwaliteitsnorm, algemeen procesproces en kwaliteitsnorm van elektromagnetische spoel; Belangrijkste prestatieparameters van de ferrietkern snijproces van ijzerchip, kernstapelproces en kwaliteitsnorm, wat resulteert in kortsluiting tussen spoelen,Lubberbashi.kgmParameters van 1000 KVA-olie ondergedompelde transformator, tweekleurenkortsluiting of kortsluiting op de grond,Lubberbashi.kgmLevertransformator, wat resulteert in de ontbranding van de transformator. Daarom moet de isolatie-comprimerende kracht van de transformator vóór installatie en exploitatie worden getest en is overbelasting niet toegestaan in het hele werkingsproces.

lekkage van olie bij loopflens

Wanneer we olie ondergedompelde transformator, weten we allemaal dat het werkt met behulp van olie. Wat als de olie ondergedompelde transformator in brand staat? Welke tegenmaatregelen moeten we nemen?


Lubberbashi.kgmProducent van regelaar met olieonderdompelingHoe ontwikkelt de markt zich in het voorjaar?



De hangende kern van droge transformator is een belangrijk onderdeel.

Aanbeveling en raadplegingOorzaken van brand in transformator

Voor olie-transformator olie aanvulling,Lubberbashi.kgm10kV transformator-olie ondergedompeld, ongebruikte transformator olie conform de nieuwe norm moet eerst worden geselecteerd. Bovendien wordt de olie met hetzelfde basismerk en hetzelfde additief type verwacht een sterker effect te hebben. De kenmerken van de olie mag niet lager zijn dan die van de olie in mechanische apparatuur. Wanneer de nieuwe resterende olie minder is dan %, is er over het algemeen geen probleem. Echter, olie moet worden toegevoegd vóór het olietype Chromatografische analyse en druktest moeten worden uitgevoerd om vast te stellen dat er geen olievlek is, en de zuurwaarde en het diëlektrische verlies mogen de olie in de machines en apparatuur niet overschrijden.

Verminderde isolering

Lubberbashi.kgmDe staart van de hoge-spanning wikkelkop en de middelste kraan zijn gemaakt van koperinserts en ingebedde delen, met een goede sterkte en stijfheid, die bevorderlijk is voor het aanpassen van de gegevens en heeft een unieke en nette stijl.

Wanneer het hele proces van wikkelgolf van olie ondergedompelde transformator wordt berekend met behulp van de markeringsmethode, wordt de wikkeling van olie dompelde transformator over het algemeen verdeeld in meerdere modules, en elke module wordt vervangen door een gelijkwaardige schakeling, en zijn stroomcircuit omvat een inductie en verticale condensatie, een capaciteit tot grond of capaciteit tussen windingen, Ze hebben ook wederzijdse inductoren tussen de inductoren van elke module en verzamelen de ketting Internet als het gelijkwaardige stroomcircuit van olie ondergedompelde transformator. De precisie van de conclusie kan volledig voldoen aan de behoeften van praktische projecten.

De bemonsteringscontainer is een kleurloze glazen fles met een brede mondglasplug met een volume van .kg of kg. - flessen moeten worden verzameld op een moment voor analyse en experiment. Tijdens de monsterneming moeten de etiketten worden bevestigd. Let op de naam, de bemonsteringsdatum, de monsternemer, de weersomstandigheden en andere materialen van het oliemonster.

Chiquimulilla.Overige productinformatie
  • Verwotschawek.kgmHefplatform met geleiderailDe vraag- en aanbodrelatie is verbeterd

    Verwotschawek.kgmHefplatform met geleiderailDe vraag- en aanbodrelatie is verbeterd

  • Verwotschawek.kgmHet hefplatform van de liftEncyclopedie van etstechnologie

    Verwotschawek.kgmHet hefplatform van de liftEncyclopedie van etstechnologie

  • Verwotschawek.kgmHefplatform van de viermastaluminiumlegeringNieuwe ontwikkelingsmogelijkheden in Ch

    Verwotschawek.kgmHefplatform van de viermastaluminiumlegeringNieuwe ontwikkelingsmogelijkheden in Ch

  • Mkuranga.kgmParameters van een distributietransformator voor 10kVTransformatie en toepassing

    Mkuranga.kgmParameters van een distributietransformator voor 10kVTransformatie en toepassing

  • Varne.Hydraulische heftafel kleinHoe betrouwbaarheid in speciale industrieën te garanderen?

    Varne.Hydraulische heftafel kleinHoe betrouwbaarheid in speciale industrieën te garanderen?

  • Varne.Zelfrijdend hefplatform voertuigHoe is de functionaliteit?

    Varne.Zelfrijdend hefplatform voertuigHoe is de functionaliteit?

  • GuenzburgCity in GermanyHydraulische platformliftOp welk toepassingsgebied is het van toepassing?

    GuenzburgCity in GermanyHydraulische platformliftOp welk toepassingsgebied is het van toepassing?

  • BraziliëVolledig elektrische schaarlifteconomisch beheer

    BraziliëVolledig elektrische schaarlifteconomisch beheer

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!