Mbaiki.Olie ondergedompelde amorfe gelegeerde transformatorWat zijn de manieren om het bedrag te con

  • vrijgavetijd:2022-09-24 23:39:38
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:393
  • Korte omschrijving:

    Mbaiki.,Oorzaken van brand in transformatorDe isolatie tussen de wikkeling en het ijzeren juk van de transformator is veel grote

Artikel inhoud

Oorzaken van brand in transformator

De isolatie tussen de wikkeling en het ijzeren juk van de transformator is veel groter dan die tussen de windingen, omdat het elektrische veld tussen de wikkeling en het ijzeren juk ver weg is en niet zo symmetrisch als dat tussen de windingen. In het elektrische veld in het midden van de wikkeling zijn de meeste kabels in fase met de isolerende cilinder (plaat) in het midden van de wikkeling, d.w.z. dat de loskoppelcomponent van het elektrische veld klein is.

Mbaiki.De fabrikant van de transformator zei dat de temperatuurdisplayapparatuur: de temperatuurverandering wordt gemeten volgens de PT temperatuursensor in de wikkeling van de onderste spanning om onmiddellijk de wikkeltemperatuur van elke fase aan te geven (drie-fase veiligheidsinspectie en Zui grote waardeindicatie, en de historische tijd waarin Zui hoge temperatuur kan worden geregistreerd). De Zui hoge temperatuur kan worden ingevoerd en uitgevoerd als mA analoge hoeveelheid. Als het om ver weg te zijn (de afstand kan m bereiken,Mbaiki.Wat vind je van box transformator meter, de elektronische computer kan worden uitgerust met een elektronische computer socket, een intelligente zender, en transformatoren kunnen worden gedetecteerd. Het overtemperatuuralarm en de trip van de systeemsoftware kan ook worden gesignaleerd door de weerstanden van de Pt thermistor sensor, zodat de stabiliteit van de temperatuur onderhoudssysteem software verder kan worden verbeterd.

In feite is gronddraad niet alleen een soort van grondbeveiliging. Het volgende beschrijft in detail dat gronddraad de algemene naam van het aardingssysteem is. Gronddraad is verdeeld in beschermende grond- en veiligheidsfactor gronding apparaat. Onder hen, veiligheids-factor gronding apparaat kan worden verdeeld in grondbeveiliging, anti-elektrische schokgronding apparaat en anti-elektromagnetische golf bestraling apparaat. Beschermende aarding is om het te gebruiken voor een lus om de faciliteiten de aardingsdraad te bereiken die door de functie wordt gespecificeerd.

Mulheim an der RuhrNa het afvoeren van de olie moeten alle bouten van het anker van de olietank aan de bovenzijde van de afneembare oliekap met de hefbalk worden vastgemaakt en moet het hijspunt op de gemeenschappelijke oorringen of bouten liggen. Indien nodig moet de tractieriem van de menselijke hulpbronnen als leidraad worden gebruikt.

In het dagelijkse leven worden de olie ondergedompelde transformatoren naar buiten gebracht in de vorm van golven. Dit soort golf is als een vloed. Het is ook een soort kinetische energie. In feite, de golfhoogte van olie ondergedompelde transformator toont ook de grootte van kinetische energie. Over het algemeen, computer automatisch systeem wordt gebruikt om de golflengte en frequentie van elektromagnetische golf te controleren. Hoe langer de lichtgolflengte is,Mbaiki.Hoeveel kost een driefasetransformator?, hoe groter de uitgangskracht is. Integendeel, het is zeer klein.

Hoeveel kost de transformator?


Mbaiki.Olie ondergedompelde amorfe gelegeerde transformatorWat zijn de manieren om het bedrag te controleren?



De isolatie tussen de wikkeling en het ijzeren juk van de transformator is veel groter dan die tussen de windingen, omdat het elektrische veld tussen de wikkeling en het ijzeren juk ver weg is en niet zo symmetrisch als dat tussen de windingen. In het elektrische veld in het midden van de wikkeling zijn de meeste kabels in fase met de isolerende cilinder (plaat) in het midden van de wikkeling, d.w.z. dat de loskoppelcomponent van het elektrische veld klein is.

Er is een magnetische inductie lijn in de transformator kern, die zal leiden tot geïnduceerde elektromotie kracht op het plan met de magnetische inductie lijn. Omdat deze elektrische stroom creëert een gesloten lus om een elektrisch veld te genereren en vormt een vortex, wordt het genoemd vortex. Het bestaan van vortex maakt de kern van de transformator heet en verbruikt kinetische energie.

Overdracht of kortsluiting vindt plaats in de transformator. Brandbare isolatiematerialen worden in gevaar gebracht door hoge temperatuur en elektrische isolatie, die oplossen en ontbranden, wat resulteert in een groot aantal stoomlichamen, waardoor de interne werkdruk van de transformator sterk toeneemt, de verbranding van de behuizing veroorzaakt, grote stroomuitval veroorzaakt, alle normale productie productie en activiteiten in gevaar brengt. Er zijn drie redenen voor brandongevallen bij de werking van transformatoren.

ToedieningIn het dagelijkse leven hebben we een bepaald inzicht in de optische golflengte van de olie ondergedompelde transformator.

Exploitatie van gesmolten transformator

De spanningsregelaar is niet op zijn plaats of slecht.


Mbaiki.Olie ondergedompelde amorfe gelegeerde transformatorWat zijn de manieren om het bedrag te controleren?



Van het uiterlijk zijn de verpakkingstypes verschillend. De kern van de transformator en de elektromagnetische spoel kunnen direct worden gezien voor droge transformator, en alleen de behuizing kan worden gezien voor olie ondergedompelde transformator;

Voor meer, graag controlerenWanneer de transformator in werking wordt gesteld als de tapwisselaar niet op tijd is, een groot Idquo; Tweet ^ rdquo; De hoogspanningszekering wordt verbroken wanneer het lawaai ernstig is; Als de tapwisselaar defect is, zal het milde Idquo veroorzaken; Squeak ^ rdquo; Corona ontladingsgeluid,Mbaiki.Overlast van distributietransformator, zodra de lading toeneemt, stroomuitval onmiddellijk voor onderhoud.

De secundaire inductieve apparatuur van het distributiestation (zoals transformator, spanningstransformator, autorelais, wisselstroom, buzz ^ rdquo; Geluid. Het bedieningspersoneel van de fabrikant van de transformator moet de kenmerken van het geluid begrijpen en begrijpen. Wanneer de apparatuur gemeenschappelijke storingen heeft, zal er lawaai en zelfs Idquo zijn; Crackle ^ rdquo; Het opladen en ontladen geluid kan de generatie en kenmerken van gemeenschappelijke materiaalfouten onderscheiden volgens de muziekwet en geluidstransformatie wanneer alles normaal en abnormaal is.

Voor de sluiting van de niet-belasting-botsing wordt de blootstellingsduur van de overdrukbeveiliging op nul gezet en wordt de datasignaalschakeling van het relais van het stoomvoertuig tijdelijk aangesloten op de trek-in-circuit.

Mbaiki.Isolatie en warmteverwijdering zijn verschillend. Droge transformatoren zijn meestal geïsoleerd met epoxy hars, gekoeld door natuurlijke lucht en grote capaciteit door centrifugale ventilator. Olie ondergedompelde transformatoren worden geïsoleerd door isolerende olie, geïsoleerd door isolerende olie in het circulerende systeem binnen de transformator

Chiquimulilla.Overige productinformatie
  • Bogota.Aangepaste hefplatform in CangzhouDe vraagtemperatuur speelt een belangrijke rol

    Bogota.Aangepaste hefplatform in CangzhouDe vraagtemperatuur speelt een belangrijke rol

  • Bogota.SchroefhefplatformMaak hoogwaardige industriële draad

    Bogota.SchroefhefplatformMaak hoogwaardige industriële draad

  • Bogota.Elektrisch hefplatform van aluminiumlegeringWat gezond verstand moet worden begrepen?

    Bogota.Elektrisch hefplatform van aluminiumlegeringWat gezond verstand moet worden begrepen?

  • Ajaksho.Ondergrondse garageliftHoe de mislukking te verminderen?

    Ajaksho.Ondergrondse garageliftHoe de mislukking te verminderen?

  • Bugiri.Toepassing voor de stroomvoorziening van TransformerOfferte blijft stabiel

    Bugiri.Toepassing voor de stroomvoorziening van TransformerOfferte blijft stabiel

  • Li Shi.Vaste hydraulische druk voor hefplatformHoe kunnen we dubbele kwalitatieve verandering bereik

    Li Shi.Vaste hydraulische druk voor hefplatformHoe kunnen we dubbele kwalitatieve verandering bereik

  • Li Shi.Mobiel hefplatform met vier wielenIn welke industrieën zal de applicatie gladder zijn?

    Li Shi.Mobiel hefplatform met vier wielenIn welke industrieën zal de applicatie gladder zijn?

  • Shuangqiao.Hydraulisch hefplatform voor huishoudensSeks in elektrisch

    Shuangqiao.Hydraulisch hefplatform voor huishoudensSeks in elektrisch

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!