Idenao.Model voor droge transformatoren van SCBDe moeilijkheidsgraad van de vraag vergroten

  • vrijgavetijd:2022-09-24 18:53:03
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:571
  • Korte omschrijving:

    Idenao.,Een specifiek deel van de droge transformator is de ophangende kern van droge transformator. De hangende kern van droge

Artikel inhoud

Een specifiek deel van de droge transformator is de ophangende kern van droge transformator. De hangende kern van droge transformator is een vitaal onderdeel. Hoe de ophanging van de ophangende kern uit te voeren?

Natuurlijk, als de olie ondergedompelde transformator brand krijgt, raak dan niet in paniek. Ik ben ervan overtuigd dat de schade zal worden teruggebracht to t een lager niveau zolang de bovengenoemde methoden effectief worden gerectificeerd. Boven is het algemene proces en proces dat bijzondere aandacht moet worden besteed aan het gehele ontstekingsproces van de olie onderdompelde transformator. Wanneer de olie ondergedompelde transformator brand, wees rationeel om de olie ondergedompeld transformator veiliger en efficiënter te maken.

Idenao.De persoon die verantwoordelijk is voor een transformator-fabrikant zei dat de kosten van energie-besparende transformatoren vanwege de gevaren van grondstoffen en andere factoren aanzienlijk hoger zijn dan die van traditionele transformatoren, en dat de prijsfactor ook een belangrijke factor is die de popularisatie en het in de handel brengen van energiespaartransformatoren in gevaar brengt. Hoewel er energiebesparende en handige subsidieprojecten zijn om energiebesparende transformatoren te helpen, is de markt nog niet volledig operationeel.

De isolerende laag in het midden van de siliconen stalen plaat wordt ouder, de verankerde boutbedekking met de ijzeren kern is beschadigd, de ijzeren kern veroorzaakt grote vortex, wat resulteert in warmte, temperatuurstijging, en de veroudering van de isolerende laag wordt versneld. De reactorisolatie van de comprimerende kracht van de transformator moet op tijd en nauwkeurig worden gemeten. Indien wordt vastgesteld dat de isolatie van de comprimerende kracht lager is dan de indexwaarde, verwijder en vervang de ankerplaat of voer isolatie uit voor de koperkern kabel.

ThonexNameDe transformator behoort to t relatief duurzame elektrische apparatuur,Idenao.Prijslijst van de 250kVA box type transformator, en we kunnen het niet verwaarlozen in de dagelijkse toepassing. De gemeenschappelijke problemen van de power transformator conductor, power transformator wikkeling en power transformator tapping power power switch worden hieronder geanalyseerd:

lekkage van porseleinen potten en gelamineerde glazen oliemeter

Door het onzorgvuldig vervoer van de transformator en de dunne hoogspanningsgeleider werd de transformator losgekoppeld door trillingen (maar er was geen aardingsapparaat).


Idenao.Model voor droge transformatoren van SCBDe moeilijkheidsgraad van de vraag vergroten



De draagkracht van elke lading is anders. In het algemeen moet de droge transformator onder de nominale capaciteit werken, terwijl de olietransformator een betere laadcapaciteit heeft.

Producenten van omzetters zeiden dat de markt voor energiebesparende distributietransformatoren in China in dit stadium betrekkelijk versnipperd is, gekoppeld aan de beperkingen van factoren zoals lage drempelwaarden op het gebied, ongelijke bedrijven, gebrek aan evaluatie en specificaties, en ontoereikende technische innovatie, wat resulteert in een langzame marketing van energiebesparende transformatoren.

De spanningsregelaar is niet op zijn plaats of slecht.

Respect voor klantenIn het geval van droge transformator-werking, is er meer lawaai, wat ernstig gevaar oplevert voor ieders rust en werk. Op dit moment heeft de droge transformator geluidsisolatie nodig. Er zijn vele processen en belangrijke methoden om het lawaai van de gemeenschappelijke droge transformator aan te pakken. Hoe moet het lawaai van de droge transformator worden opgelost? Of met de netwerkeditor van de droogtype transformator fabrikant om het simpelweg te begrijpen.

De afsluitende werkspanning van de impulsbelasting mag niet hoger zijn dan % van de werkende spanning op het tandwiel van de transformator, de afsluitingsfrequentie moet vijfmaal zijn,Idenao.Wat is de toegestane overbelasting van droge transformator, de vertragingstijd na de vermogensontvangst mag niet korter zijn dan min, en het tijdsinterval van elke sluiting mag niet korter zijn dan min.

Wanneer de volledige belasting test wordt uitgevoerd en alles normaal is, kan de belasting worden aangesloten.


Idenao.Model voor droge transformatoren van SCBDe moeilijkheidsgraad van de vraag vergroten



De geluidsisolatie van de hoofdmachinekamer is de sleutel tot de geluidsisolatie van de droge transformatoren van drie niveaus: raam, ventilatie en ventilatie-haven en wegdek, en het aanbrengen van geluidsisolatievenster, geluiddempingscilinder, zwevende betonnen vloerdemper en andere geluidsisolatie- en geluidsisolatie-stoffen om geluidsisolatie te bereiken.

onderhoud van apparatuurVoor het sluiten van de transformator zonder laadimpuls, let op de volgende zaken:

Ten eerste, hoewel droge transformator een sterke vochtbestendigheid heeft,Idenao.Parameters van olie ondergedompelde transformator, is het over het algemeen open structuur of zeer gevoelig voor vocht met name het isolatieniveau van droge transformator die in China wordt vervaardigd is laag (lagere brandvertragingsgraad) Daarom kan de droge transformator alleen hoge stabiliteit verkrijgen als de luchtvochtigheid onder %. De droge transformator moet ook worden voorkomen dat de werking voor een lange tijd wordt stopgezet om ernstige vochtigheid te voorkomen. Wanneer de grondverzetswaarde minder is dan /V (bedrijfskpanning), geeft het aan dat de transformator ernstig vochtig is en dat de proefwerking wordt be ëindigd.

Fabrikant van transformatoren

Idenao.Fabriek voor elektrische transformatoren

Zet de poortklep (vlinderklep) van de linker en rechter tablet computers van de warmteleiding radiator uit om de olie in de warmteleiding radiator te isoleren van de olie in de tank, zodat de werkdruk en lekkage worden verminderd. Nadat de leklocatie is bepaald, en dan moeten Fushi-blauwe grondstoffen worden geselecteerd voor de afdichting.

De dwarsdoorsnede van de bedrading van de input- en outputstekkers van de transformator moet voldoen aan de bepalingen van hun huidige grootte; Het moet worden uitgerust volgens de huidige intensiteit van -A /Min.

Chiquimulilla.Overige productinformatie
  • Helne.Gebogen arm liftplatformOntwikkeling is onvermijdelijk

    Helne.Gebogen arm liftplatformOntwikkeling is onvermijdelijk

  • Helne.Hefladder van aluminiumlegeringVan de bedrijven profiteren beide

    Helne.Hefladder van aluminiumlegeringVan de bedrijven profiteren beide

  • Aeroporto della MalpensaVolledig zelfrijdende liftGoede weerstand op hoge temperatuur;

    Aeroporto della MalpensaVolledig zelfrijdende liftGoede weerstand op hoge temperatuur;

  • Pader PalwoGenericNameTransformer vermogenWat zijn de installatieprincipes?

    Pader PalwoGenericNameTransformer vermogenWat zijn de installatieprincipes?

  • Mentougou3-meter klein hefplatformVerdediging van verschillende functies

    Mentougou3-meter klein hefplatformVerdediging van verschillende functies

  • MentougouTechnisch hefplatform voertuigDe machines die aan de gebruiksbehoeften kunnen voldoen

    MentougouTechnisch hefplatform voertuigDe machines die aan de gebruiksbehoeften kunnen voldoen

  • KamerheerKlein hydraulisch hefplatformFabrikanten moeten aandacht besteden aan hun onderhoud

    KamerheerKlein hydraulisch hefplatformFabrikanten moeten aandacht besteden aan hun onderhoud

  • BaltimoreKleine auto elektrische liftHoe de productie-efficiëntie te verbeteren?

    BaltimoreKleine auto elektrische liftHoe de productie-efficiëntie te verbeteren?

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!