LoodorfNameModel van droge transformatorHoe op te slaan?

  • vrijgavetijd:2022-09-24 12:44:02
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:106
  • Korte omschrijving:

    LoodorfName,De grondstoffen van Fushi blue kunnen worden gebruikt voor de binding, zodat de totale olielekkage van de connector ster

Artikel inhoud

De grondstoffen van Fushi blue kunnen worden gebruikt voor de binding, zodat de totale olielekkage van de connector sterk kan worden gecontroleerd; Als de eigenlijke werking handig is,LoodorfNametransformator met olieonderdompeling 1250, kan de metalen schelp ook worden gebonden op hetzelfde moment om het doel van lekbehandeling te bereiken.

Verslechtering van de isolatie van de kern van de transformator

LoodorfNameDe snelheid van de transformator is: n = P /pxo%, dat wil zeggen wanneer het koperverlies van transformator gelijk is aan het verlies van ijzer, de snelheid is zeer groot. Daarom is de lading van de transformator: = P /PK. Volledig rekening houden met het actieve vermogensverlies veroorzaakt door reactief vermogen in de systeemsoftware tijdens de transformator-operatie. De belasting aanpassing is: het kan worden gezien door de berekening van de belastingsformule dat de grote snelheid van de transformator niet optreedt wanneer de volle lading is, Over het algemeen is het ongeveer %, maar bij het selecteren van de transformator capaciteit,LoodorfNameTransformer circuit, moeten we effectieve transformatoren selecteren naar gelang van de beladingstoestand en belasting, zodat de transformator in de situatie van economische ontwikkeling en het doel van energiebesparing te bereiken.

Fout oordeel van de transformator

Exeter.Verbindingsgroep structuur van droge transformator

In het dagelijkse leven hebben we een bepaald inzicht in de optische golflengte van de olie ondergedompelde transformator.

Productieproces en stappen van droge transformator


LoodorfNameModel van droge transformatorHoe op te slaan?



lekkage van porseleinen potten en gelamineerde glazen oliemeter

Automatisch systeem van centrifugale ventilator: meet het temperatuurdatasignaal volgens de temperatuur van de PT thermistor meetweerstand van de ingebedde delen bij het warme deel van de bodemdrukwikkeling. De belasting van de transformator wordt groter en de bedrijfstemperatuur stijgt. Wanneer de wikkeltemperatuur op ;, start de systeemsoftware automatisch de centrifugale ventilator voor koeling; Wanneer de wikkeltemperatuur zo laag is als ;, zal de systeemsoftware de centrifugale ventilator automatisch beëindigen.

De transformator bestaat uit twee of meer elektromagnetische spoelen die rond dezelfde transformator-kern worden gewikkeld. De tandweerstand is verbonden volgens het wisselende elektromagnetische veld en werkt volgens het basisprincipe van het magnetische effect van de stroom. De installatie van een transformator wordt geacht bevorderlijk te zijn voor de exploitatie, het onderhoud en het vervoer en tegelijkertijd wordt een betrouwbaar gebied gekozen. De nominale capaciteit van de transformator moet doeltreffend worden gebruikt bij de toepassing van de transformator.

verbruikVerschil tussen droge transformator en olie ondergedompelde transformator:

De geleider verwijst naar de verbindingsoverbrengingslijn tussen elke elektromagnetische spoel, tussen de elektromagnetische spoel en de uitlaatpijp van de groep, en tussen de elektromagnetische spoel en de tapwisselaar.

Als de transformator op volle kracht werkt, heeft hij een grote reactieve lading nodig. Deze reactieve belasting wordt geleverd door het stroomvoorzienings- en distributiesysteem. Als het volume van de transformator te groot is, zal het niet alleen de initiële investering in het project verhogen, maar ook de transformator op volle lading of lading voor een lange tijd laten werken, het aandeel van het volledige verlies van de lading, de vermogensfactor verminderen en het verlies op het internet verhogen. Een dergelijke operatie is noch economische ontwikkeling noch wetenschappelijk.


LoodorfNameModel van droge transformatorHoe op te slaan?



Het omvat de prestaties en het belangrijkste gebruik van isolatiematerialen, componenten- en kwaliteitsnormen; Prestaties en belangrijkste toepassingen van verschillende draden, spoelinductieproces van verschillende wijzen van elektromagnetische spoel, oplossing proces en kwaliteitsnorm, algemeen procesproces en kwaliteitsnorm van elektromagnetische spoel; Belangrijkste prestatieparameters van de ferrietkern, snijproces van ijzerchip, kernstapelproces en kwaliteitsnorm,LoodorfNameDroge transformator 1250kva, productieproces en kwaliteitsnorm van elektromagnetische afscherming.

tussenpersoonVerminderde isolering

De juiste selectie van Anhui droge-type transformator heeft een sleuteleffect op de verbetering van de veiligheid en de soepele werking van de energie-systeem software. In de bovenstaande originele tekst hebben we de structuur en de kenmerken van droge-type transformator al onder de knie. In dit deel zullen we beschrijven hoe we droge-type transformator selecteren volgens de belastingskenmerken en de toepassingsomgeving van droge-type transformator.

Een hoogspanningszekering van een transformator breekt één fase;

LoodorfNameDe nullijn wordt voornamelijk gebruikt in het arbeidscircuit. De door de nullijn veroorzaakte spanning is gelijk aan de lijnweerstand vermenigvuldigd met de stroom van het circuit. Door de afstand kan de spanning veroorzaakt door de nullijn niet worden genegeerd. Als tegenwicht voor het behoud van de veiligheid van het leven, is het steeds minder betrouwbaar. Gronddraad (PE): het wordt niet gebruikt als een circuit, zal de stroom snel worden geaard. Zelfs als er een aanwijzing is voor de PE lijn, zal het worden geaard vanuit de omringende grondlaag lichaam.

De electromagnetische spoel wordt met koperen krachtdraad of folie opgetrokken met glasvezel. De epoxy kleefstof hoeft niet te worden gevuld. De vacuümsdroogapparatuur wordt gebruikt voor ontgassing en ontvochtiging. Het totale beton wordt gegoten met hoge breuktaaiheid, weerstand tegen kortsluiting, gemeenschappelijke storingen en inslag.

De schakelstroom ontbreekt aan één fase van stroom;

Chiquimulilla.Overige productinformatie
  • Vraag nieuwe stadKlein draagbaar hefplatformWaar is de bodem van de prijs voor hervatting van het we

    Vraag nieuwe stadKlein draagbaar hefplatformWaar is de bodem van de prijs voor hervatting van het we

  • Vraag nieuwe stadZelfverheffend platformvoertuigHome Aanbeveling

    Vraag nieuwe stadZelfverheffend platformvoertuigHome Aanbeveling

  • ChengdeCity in California USAKlein hydraulisch hefplatformHet gevoel van waarde van rationele keuze

    ChengdeCity in California USAKlein hydraulisch hefplatformHet gevoel van waarde van rationele keuze

  • IseronVouwbare elektrische liftWat zijn de vaardigheden in de winter?

    IseronVouwbare elektrische liftWat zijn de vaardigheden in de winter?

  • IseronHefplatform met één mastWat zijn de basiscomponenten?

    IseronHefplatform met één mastWat zijn de basiscomponenten?

  • IseronHydraulisch hefplatformWat zijn de voorzorgsmaatregelen voor seizoensgebonden gebruik?

    IseronHydraulisch hefplatformWat zijn de voorzorgsmaatregelen voor seizoensgebonden gebruik?

  • IseronHydraulisch hefplatform van de aluminiumlegeringVerspreidingsmethoden moeten worden aangepast

    IseronHydraulisch hefplatform van de aluminiumlegeringVerspreidingsmethoden moeten worden aangepast

  • Kedzierzyn KozlevorkheftruckToepassing in de bouwsector

    Kedzierzyn KozlevorkheftruckToepassing in de bouwsector

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!