Mbanga.Maximale capaciteit van de boxtransformatorStop met vallen en kaats terug

  • vrijgavetijd:2022-09-23 14:43:01
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:212
  • Korte omschrijving:

    Mbanga.,Het zal ook veel fouten produceren, effectief omgaan met verschillende fouten van olie onderdompelde transformator, voll

Artikel inhoud

Het zal ook veel fouten produceren, effectief omgaan met verschillende fouten van olie onderdompelde transformator, volledig gebruik maken van de prestatie-indicatoren en voordelen van olie onderdompelde transformator, en voortdurend verbeteren van de veiligheid factor van olie ondergedompelde transformator. Ontsteking is een gemeenschappelijke fout van olie onderdompelde transformator. De belangrijkste fout van olie onderdompelde transformator is kortsluiting, en kortsluiting is meer algemeen.

) de installatie van de secundaire commerciële verzekering van transformator op kolom en grond moet voldoen aan de volgende eisen: indien er een verbinding is of aan de secundaire zijde, moet deze worden geïnstalleerd tussen de loskoppelaar en de laagspanningscomposietisolator, of moet de stroomonderbreker als de loskoppelaar worden gekozen; Indien er geen verbinding is of aan de secundaire zijde, moet deze aan beide zijden van de laagspanningscomposietisolator worden geïnstalleerd en moet de geïsoleerde kabelspringer aan beide zijden van de stroomonderbreker worden aangesloten op de geïsoleerd kabel.

Mbanga.Relevante verantwoordelijke personen van de transformator Federation of China Household Appliance Industry Association tonen aan dat het ontwikkelingsperspectief van transformatoren in China in de toekomst nog steeds de ontwikkelingstrend van milieubescherming lage geluidshinder, brandveiligheid en explosiebestendige en hoge betrouwbaarheid is. Er zijn twee belangrijke ontwikkelingsvooruitzichten: één is de ontwikkeling van hoge spanning en hoge spanning, met name kV en kV. De tweede is de ontwikkelingstrend naar milieubescherming, en de laatste sleutel wordt toegepast op de substation projectroute in grote steden.

Veroorzaakt door zandgaten en scheuren. Voor lekkage is het boren stop gat een goede manier om in-situ stress te verwijderen en verbreding te voorkomen.

Svendborg.Er zijn ook tal van problemen om aandacht te besteden aan de preventieve maatregelen en het proces van droge transformator demping. Wat zijn de belangrijkste effecten en functies van droge transformator demping en de overeenkomstige preventieve maatregelen? Laten we de kleine bewerker van de droogtype transformator in detail raadplegen.

Voor de installatie van de bliksemafleider is het zeer gemakkelijk om de relaisbescherming binnen en buiten de droge transformator door de bliksem te beschadigen. Als het een ernstige situatie is, is het zeer gemakkelijk om brand ongevallen, stroomuitval, schade aan machines en apparatuur, enz.

Elektrische transformatoren worden gebruikt in alle lagen van het leven


Mbanga.Maximale capaciteit van de boxtransformatorStop met vallen en kaats terug



Het productieproces van droge transformator is zeer proces, en moet technisch gezien als een bepaalde pijler zijn. Alleen op die manier zal de prestaties van droge transformator stabieler zijn. Wat zijn de gangbare productieprocessen en stappen van droge transformator?

De transformator fabrikant zal de efficiëntie van de transformator aan u introduceren

Uitgerust met een temperatuurregelaar wordt platina thermistor (pt) naast het ingebedde gat aan de bovenkant van de laagspanningssolenoïde spoel geplaatst om de temperatuurstijging van de wikkeling van de transformator te testen, de centrifugale ventilator te stoppen, het opzetten van een gemeenschappelijk probleem alarm, het overtempure alarm en het overtemperature struikeleffect, en betrouwbare overdrukbeveiliging machines en apparatuur voor de droge test test te leveren om de veiligheidsprestaties van de transformator te testen.

Informatie-aanbevelingVermijd de belading van de transformator: als de belasting op lange termijn werkt,Mbanga.Elektrische transformator-functie, zal het leiden tot het schillen van solenoïde spoel,Mbanga.Marktprijs van scb11 droge transformator, trage veroudering van de isolatie, kortsluiting tussen dozen, kortsluiting van twee kleuren of kortsluiting tot grondbreuk en ontbinding van olie.

Fout oordeel van de transformator

Het geluid van droge transformator komt van


Mbanga.Maximale capaciteit van de boxtransformatorStop met vallen en kaats terug



Door een slechte afdichting, in het algemeen, de afdichting van de rand van de doos en de beschermkap van de machine wordt verzegeld met een zuurbase-resistente rubberen staaf of rubberen plaat. Als de gewricht niet goed wordt opgelost, zal het leiden tot gemeenschappelijke fouten van olielekkage.

bouwenDe plastic omhulsels van elektrische producten en kantoorbenodigdheden zijn uitgerust met grondkabels. Als de isolatietlaag beschadigd is en de behuizing onder stroom wordt gezet, zal de elektrische stroom via de geïnstalleerde grondkabels in de aarde lekken, zodat het doel van de veiligheid wordt bereikt, die zal leiden tot geïnduceerde elektromotie kracht op het plan met de magnetische inductie lijn. Omdat deze elektrische stroom creëert een gesloten lus om een elektrisch veld te genereren en vormt een vortex, wordt het genoemd vortex. Het bestaan van vortex maakt de kern van de transformator heet en verbruikt kinetische energie.

Bij relais protection dry-type transformator, de ontkoppeling van het foutpunt is gerelateerd aan elkaar. In een woord als er een probleem is op een bepaald punt, zal het invloed hebben op het hele stroomcircuit

Mbanga.Voor de sluiting van de niet-belasting-botsing wordt de blootstellingsduur van de overdrukbeveiliging op nul gezet en wordt de datasignaalschakeling van het relais van het stoomvoertuig tijdelijk aangesloten op de trek-in-circuit.

Geluidsoplossing van droge transformatoren

Na het bemonsteren bind de gelamineerde glazen stop stevig vast met schoon papier of doek om te voorkomen dat vuil en water de stop van de fles besmetten.

Chiquimulilla.Overige productinformatie
  • Belo HorizonteDe ladder van het hefframe van de aluminiumlegeringContinue verbetering van de product

    Belo HorizonteDe ladder van het hefframe van de aluminiumlegeringContinue verbetering van de product

  • Kalish.Lift naar de tweede verdiepingFocus op internationaal gaan

    Kalish.Lift naar de tweede verdiepingFocus op internationaal gaan

  • Njeru.Technische prestatietabel van droge transformatorenHoe de verwerkingsgraad van het productoppe

    Njeru.Technische prestatietabel van droge transformatorenHoe de verwerkingsgraad van het productoppe

  • Giorgio CalabriaVast klein hefplatformTechnische vereisten waaraan moet worden voldaan

    Giorgio CalabriaVast klein hefplatformTechnische vereisten waaraan moet worden voldaan

  • Giorgio CalabriaHoge precisie hefplatform voertuigToepassingsanalyse van kwaliteitscontrolemicroscoo

    Giorgio CalabriaHoge precisie hefplatform voertuigToepassingsanalyse van kwaliteitscontrolemicroscoo

  • Ren Qiu.Hydraulisch experimenteel platformHoe de juiste te kiezen?

    Ren Qiu.Hydraulisch experimenteel platformHoe de juiste te kiezen?

  • Tampa.Elektrische lift van laddertypeHoe de ontwikkeling te bevorderen?

    Tampa.Elektrische lift van laddertypeHoe de ontwikkeling te bevorderen?

  • Tampa.2 ton hefplatformMet betrekking tot verschillende bedrijfsspecificaties:

    Tampa.2 ton hefplatformMet betrekking tot verschillende bedrijfsspecificaties:

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!