YaoundeNameInstallatie van schokdemper voor droge transformatorenLeer je het juiste bedrijf te kieze

  • vrijgavetijd:2022-09-21 08:39:58
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:193
  • Korte omschrijving:

    YaoundeName,Wat is de reden voor de uitschakeling van de transformator?fabrikant van droge transformatorenYaoundeNameDe snelheid van

Artikel inhoud

Wat is de reden voor de uitschakeling van de transformator?

fabrikant van droge transformatoren

YaoundeNameDe snelheid van de transformator is: n = P /pxo%, dat wil zeggen wanneer het koperverlies van transformator gelijk is aan het verlies van ijzer, de snelheid is zeer groot. Daarom is de lading van de transformator: = P /PK. Volledig rekening houden met het actieve vermogensverlies veroorzaakt door reactief vermogen in de systeemsoftware tijdens de transformator-operatie. De belasting aanpassing is: het kan worden gezien door de berekening van de belastingsformule dat de grote snelheid van de transformator niet optreedt wanneer de volle lading is, Over het algemeen is het ongeveer %, maar bij het selecteren van de transformator capaciteit moeten we effectieve transformatoren selecteren naar gelang van de beladingstoestand en belasting, die de oscillatie onder .%, kan regelen en vervolgens het lawaai van de structuur van het gebouw dat wordt overgedragen door droge transformator oscillatie kan verminderen.

Daarom moet in het installatieproces van onderstations de bliksemafleider worden ingesteld naar gelang van de specifieke situatie om schade te voorkomen aan de droge transformator die door de bliksem wordt veroorzaakt. Bovendien, in de installatie en het gebruik van de bliksemafleider, kiest u redelijke types van bliksemafleider naar gelang van de vluchtsituatie om te bepalen dat zij in dezelfde situatie verkeren. Bovendien,YaoundeNameToepassingsgebied van olie ondergedompelde transformator, tijdens de installatie van bliksemafleider, gelieve alle routes zoveel mogelijk aan te sluiten om andere fouten te voorkomen.

Een nullijn van de transformator is verbonden met de arbeidsmiddelen. Aangezien de spanning die door de server wordt gevormd tijdens de werking zal worden verzonden naar de transformator samen met de kabel, zal de transformator worden getransporteerd en verzonden naar de machines en apparatuur voor het energieverbruik. Wat is de nullijn van de eigenlijke transformator? Laten we het aan ons voorstellen.


YaoundeNameInstallatie van schokdemper voor droge transformatorenLeer je het juiste bedrijf te kiezen



Na een -uur durende proefwerking met een bepaalde lading, zijn de hoofdlichaam en toebehoren van de transformator allemaal normaal, en de transformator zal draaien naar alle normale werking.

Bij het nominale vermogen wordt de verhouding van het uitgangsvermogen tot het vermogen van de transformator de efficiëntie van de transformator, de bron, de bemonsteringsdatum, de monsternemer, de weersomstandigheden en andere materialen van het oliemonster.

De isolatie tussen de wikkeling en het ijzeren juk van de transformator is veel groter dan die tussen de windingen, omdat het elektrische veld tussen de wikkeling en het ijzeren juk ver weg is en niet zo symmetrisch als dat tussen de windingen. In het elektrische veld in het midden van de wikkeling zijn de meeste kabels in fase met de isolerende cilinder (plaat) in het midden van de wikkeling, d.w.z. dat de loskoppelcomponent van het elektrische veld klein is.

Geluidsoplossing van droge transformatoren


YaoundeNameInstallatie van schokdemper voor droge transformatorenLeer je het juiste bedrijf te kiezen



De projectkosten zijn verschillend. Vergeleken met de aankoopprijs van de capaciteitstransformator is de aankoopprijs van droge transformator veel hoger dan die van olie ondergedompelde transformator.

Aanbeveling en raadplegingTijdens de test zonder belasting moet de transformator worden aangesloten op de werkende spanning van de schakelstroomtoevoerkant, en vervolgens de spanningsimpuls sluiten.

De efficiëntie van de transformator is nauw verbonden met het vermogensniveau van de transformator. In het algemeen, hoe groter de output vermogen, hoe kleiner de verlies-naar-outputvermogen verhouding en hoe hoger de efficiëntie. Integendeel, hoe kleiner de uitgangskracht, hoe lager de efficiëntie.

Natuurlijk, als de olie ondergedompelde transformator brand krijgt, raak dan niet in paniek. Ik ben ervan overtuigd dat de schade zal worden teruggebracht to t een lager niveau zolang de bovengenoemde methoden effectief worden gerectificeerd. Boven is het algemene proces en proces dat bijzondere aandacht moet worden besteed aan het gehele ontstekingsproces van de olie onderdompelde transformator. Wanneer de olie ondergedompelde transformator brand, wees rationeel om de olie ondergedompeld transformator veiliger en efficiënter te maken.

YaoundeNameOver het algemeen is de methode voor de noodbehandeling van de olie ondergedompelde transformator voornamelijk bedoeld om de olie ondergedompelde transformator te ontkoppelen, de schakelstroom aan elke kant te verbreken, snel de gereserveerde olie ondergedompelde transformator te investeren en het stroomvoorzieningssysteem van nul te starten. Stop de werking van koelapparatuur. Sleutelolie onderdompelde transformator ontsteking. Wanneer L-type olie ondergedompeld transformator en hogevoltage station olie ondergedompeld transformator worden ontstoken,YaoundeNametransformator voor droog type 1250kva, moet de generatoren eerst worden gedemonteerd.

Maatregelen ter bestrijding van geluidshinder en ter voorkoming van droge transformatoren

Voor de lekkage die al heeft plaatsgevonden vind eerst het lekkagepunt,YaoundeNamePrijs van scb11 serie droge transformator, dat niet kan worden genegeerd. Voor de positie met ernstige lekkage, schop of scherpe punch kan worden geselecteerd. Het lekpunt kan worden vastgenageld met speciale tools voor metaalmaterialen. Na het manipuleren van de lekkage, moet het oppervlak worden gereinigd en netjes. Polymere composieten materialen worden meestal geselecteerd voor droge consolidatie. Na droge consolidatie kan het doel van een langdurige behandeling van lekkage worden bereikt.

Chiquimulilla.Overige productinformatie
  • Bezier.Elektrische lift voor hefplatformHoe bedrijven opvallen

    Bezier.Elektrische lift voor hefplatformHoe bedrijven opvallen

  • Bezier.Handmatige lift van aluminiumlegeringVisueel effect

    Bezier.Handmatige lift van aluminiumlegeringVisueel effect

  • KielcNameVolledig elektrische zelfrijdende liftFocus op het bieden van een nieuw momentum voor hoogw

    KielcNameVolledig elektrische zelfrijdende liftFocus op het bieden van een nieuw momentum voor hoogw

  • Kapchorwa.Transformer temperatuur in de hoogspanningsdistributiekamerVerlichting van financiële druk

    Kapchorwa.Transformer temperatuur in de hoogspanningsdistributiekamerVerlichting van financiële druk

  • WazeCity in Germany3 ton vast hefplatformFAQ

    WazeCity in Germany3 ton vast hefplatformFAQ

  • WazeCity in GermanySpeciaal hefplatformvoertuig voor vliegtuigcontainersInnovatief productontwikkeli

    WazeCity in GermanySpeciaal hefplatformvoertuig voor vliegtuigcontainersInnovatief productontwikkeli

  • DuinkerkenKlein hydraulisch hefplatformZwart momentum verzwakt, prijsstijgingen zijn niet houdbaar

    DuinkerkenKlein hydraulisch hefplatformZwart momentum verzwakt, prijsstijgingen zijn niet houdbaar

  • Helne.Kleine 100kg elektrische liftDe belangrijkste economische en technische indicatoren zijn stabi

    Helne.Kleine 100kg elektrische liftDe belangrijkste economische en technische indicatoren zijn stabi

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!