KameroenInstallatie van droge transformatorenLage prijs

  • vrijgavetijd:2022-09-20 22:39:57
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:599
  • Korte omschrijving:

    Kameroen,Wanneer oliemonsters worden gebruikt, moeten de technische specificaties inzake veiligheid en brandveiligheid ter plaats

Artikel inhoud

Wanneer oliemonsters worden gebruikt, moeten de technische specificaties inzake veiligheid en brandveiligheid ter plaatse strikt worden toegepast.

Geluid bij faseuitval

KameroenJuist, als ‘Idquo’; Grote Lars auto ^ rdquo;, Na vervanging van een kva kleine transformator, is de bezettingsgraad dicht, maar de belangrijkste parameters van de twee transformatoren worden geëvalueerd zoals weergegeven in tabel . Tabel evalueert de belangrijkste parameters van de transformator: capaciteit (VA) ijzerverlies (W) koperverlies (W). Ten eerste wordt de uitgangskracht opgeslagen volgens de gebruikelijke berekeningsmethode (het negeren van koperverlies): de resultaten tonen aan dat het verlies van grote capaciteitstransformator lager is dan het verlies van kleine capaciteit transformator, Het verbruikt zelfs elektromagnetische energie.

Gemeenschappelijke problemen van de stroomwisselaar van de transformator

BoosHet wetenschappelijk onderzoek van de energie-transformator-olie wordt in het algemeen uitgevoerd volgens de bemonsteringswijze. Wat zijn de gemeenschappelijke bemonsteringsmethoden en -processen?

Na het aanscherpen van de losse bouten, verzegel de flens, en het oplossen van de bouten die waarschijnlijk lekken,Kameroen25kV-krachttransformator, zodat het doel van volledige behandeling te bereiken. Strek de losse bouten strikt volgens de eigenlijke werking- en verwerkingstechnologie.

Het productieproces van droge transformator is zeer proces, en vervolgens de spanningsimpuls sluiten.

Inspectie van de steekproefKorte invoering van de nullijn van de transformator

De isolatie tussen de wikkeling en het ijzeren juk van de transformator is veel groter dan die tussen de windingen, omdat het elektrische veld tussen de wikkeling en het ijzeren juk ver weg is en niet zo symmetrisch als dat tussen de windingen. In het elektrische veld in het midden van de wikkeling zijn de meeste kabels in fase met de isolerende cilinder (plaat) in het midden van de wikkeling, d.w.z. dat de loskoppelcomponent van het elektrische veld klein is.

Na het afvoeren van de olie moeten alle bouten van het anker van de olietank aan de bovenzijde van de afneembare oliekap met de hefbalk worden vastgemaakt en moet het hijspunt op de gemeenschappelijke oorringen of bouten liggen. Indien nodig moet de tractieriem van de menselijke hulpbronnen als leidraad worden gebruikt.


KameroenInstallatie van droge transformatorenLage prijs



Verslechtering van de isolatie van de kern van de transformator

productiekostenEen nullijn van de transformator is verbonden met de arbeidsmiddelen. Aangezien de spanning die door de server wordt gevormd tijdens de werking zal worden verzonden naar de transformator samen met de kabel, zal de transformator worden getransporteerd en verzonden naar de machines en apparatuur voor het energieverbruik. Wat is de nullijn van de eigenlijke transformator? Laten we het aan ons voorstellen.

De apparatuur kan de tekortkomingen uit de patrouilleinspectie, schoon de porselein waterdichte behuizing, verwijderen en vervangen van de gebarsten of broze leren pad, controleren en aanscherpen van de knoop de olie aanvullen met minder olie, controleren en vervangen van de silica gel van het ademhalingsmasker, enz.

Vóór de toepassing wordt de bemonsteringscontainer gereinigd met voertuigbenzine, zeepwater of andere organische oplosmiddelen (zoals trisodiumfosfaat) met uitzondering van olievlekken, en vervolgens met leidingwater gewassen totdat het niet alkalisch is en het water gelijkmatig uit de fles kan worden gedistribueerd en daarna vele malen met gezuiverd water kan worden gereinigd. De reinigde monstercontainer moet worden gedroogd in een //; droogoven. Na koeling wordt de dop van de fles stevig gesloten en kan niet vóór de toepassing worden geopend.

KameroenDe methode en het hele proces van het nemen van een oliemonster van een transformator zijn als volgt:

Analyse van gemeenschappelijke fouten van olie ondergedompelde transformator:

De bemonstering moet plaatsvinden in zonnige dagen of droog weer met een lage omgevingsvochtigheid. Bij bemonstering is het noodzakelijk om de invasie van vuil zoals regen,KameroenRoutine test van met olie ondergedompelde transformator, sneeuw, wind en zand resoluut te voorkomen.

Chiquimulilla.Overige productinformatie
  • Siofok.HandhefplatformExterne elementen van druksterkte

    Siofok.HandhefplatformExterne elementen van druksterkte

  • Siofok.Platformwagen van aluminiumlegeringWat is de operatie en wat zijn de vereisten?

    Siofok.Platformwagen van aluminiumlegeringWat is de operatie en wat zijn de vereisten?

  • San FranciscoEenmastliftAnalyse van de redenen voor het krimpende verkoopvolume

    San FranciscoEenmastliftAnalyse van de redenen voor het krimpende verkoopvolume

  • NiveauKleine lift met vier verdiepingenProductieproces

    NiveauKleine lift met vier verdiepingenProductieproces

  • BalassagyarmatNameHydraulisch hefplatform vast hydraulischHoe moeten we kiezen bij het kopen?

    BalassagyarmatNameHydraulisch hefplatform vast hydraulischHoe moeten we kiezen bij het kopen?

  • Ar Rudayyif.Scb10 droge transformatorVeelvoorkomende problemen en oplossingen

    Ar Rudayyif.Scb10 droge transformatorVeelvoorkomende problemen en oplossingen

  • OvervloedHydraulische schaarvorkLeer je hoe je de juiste voor jou kiest

    OvervloedHydraulische schaarvorkLeer je hoe je de juiste voor jou kiest

  • Newark.Elektrische hydraulische lift voor driewielersKwaliteitsdocument

    Newark.Elektrische hydraulische lift voor driewielersKwaliteitsdocument

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!