Ouagadougou.kgmHerstel van transformatorenBelangrijkste maatregelen om vervuiling te voorkomen

  • vrijgavetijd:2022-09-19 16:53:46
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:374
  • Korte omschrijving:

    Ouagadougou.kgm, veroorzaakt door een residueel laslitteken;In het dagelijkse leven worden de olie ondergedompelde transformatoren naar

Artikel inhoud
veroorzaakt door een residueel laslitteken;

In het dagelijkse leven worden de olie ondergedompelde transformatoren naar buiten gebracht in de vorm van golven. Dit soort golf is als een vloed. Het is ook een soort kinetische energie. In feite

De olie in de machines en apparatuur van de olieopslagtank moet over het algemeen voor meer dan h vóór de bemonstering staan; het is niet nodig om bij de bemonstering op de draaiende transformator te staan.

Exploitatie van transformatoren met olieonderdompeling

Ouagadougou.kgmtwee puntgrotingsinrichting van de ijzeren kern, de golfhoogte van olie ondergedompelde transformator toont ook de grootte van kinetische energie. Over het algemeen, computer automatisch systeem wordt gebruikt om de golflengte en frequentie van elektromagnetische golf te controleren. Hoe langer de lichtgolflengte is, hoe groter de uitgangskracht is. Integendeel, het is zeer klein.

Cuauhtemoc.kgmDoor een slechte afdichting, de afdichting van de rand van de doos en de beschermkap van de machine wordt verzegeld met een zuurbase-resistente rubberen staaf of rubberen plaat. Als de gewricht niet goed wordt opgelost, zal het leiden tot gemeenschappelijke fouten van olielekkage.

Wanneer oliemonsters worden gebruikt, moeten de technische specificaties inzake veiligheid en brandveiligheid ter plaatse strikt worden toegepast.

Fabriek voor elektrische transformatoren


Ouagadougou.kgmHerstel van transformatorenBelangrijkste maatregelen om vervuiling te voorkomen



De olie in de machines en apparatuur van de olieopslagtank moet over het algemeen voor meer dan h vóór de bemonstering staan; het is niet nodig om bij de bemonstering op de draaiende transformator te staan.

Voor olie-transformator olie aanvulling,Ouagadougou.kgmtransformator voor miniatuur, ongebruikte transformator olie conform de nieuwe norm moet eerst worden geselecteerd. Bovendien wordt de olie met hetzelfde basismerk en hetzelfde additief type verwacht een sterker effect te hebben. De kenmerken van de olie mag niet lager zijn dan die van de olie in mechanische apparatuur. Wanneer de nieuwe resterende olie minder is dan %,Ouagadougou.kgmWijze van koeling van de transformator, is er over het algemeen geen probleem. Echter als er meer nieuwe resterende olie, olie moet worden toegevoegd vóór het olietype Chromatografische analyse en druktest moeten worden uitgevoerd om vast te stellen dat er geen olievlek is, en de zuurwaarde en het diëlektrische verlies mogen de olie in de machines en apparatuur niet overschrijden.

De draagkracht van elke lading is anders. In het algemeen moet de droge transformator onder de nominale capaciteit werken, terwijl de olietransformator een betere laadcapaciteit heeft.

ControlepostenElektrische transformator

Wanneer we olie ondergedompelde transformator, weten we allemaal dat het werkt met behulp van olie. Wat als de olie ondergedompelde transformator in brand staat? Welke tegenmaatregelen moeten we nemen?

Het flenzen oppervlak is ongelijk, de strijkbouten zijn los, en het installatie- en verwerkingsproces is verkeerd, zodat de bouten niet goed worden vastgemaakt, wat resulteert in olielekkage.


Ouagadougou.kgmHerstel van transformatorenBelangrijkste maatregelen om vervuiling te voorkomen



Daarom moet in het installatieproces van onderstations de bliksemafleider worden ingesteld naar gelang van de specifieke situatie om schade te voorkomen aan de droge transformator die door de bliksem wordt veroorzaakt. Bovendien, in de installatie en het gebruik van de bliksemafleider, kiest u redelijke types van bliksemafleider naar gelang van de vluchtsituatie om te bepalen dat zij in dezelfde situatie verkeren. Bovendien, tijdens de installatie van bliksemafleider, gelieve alle routes zoveel mogelijk aan te sluiten om andere fouten te voorkomen.

eigendomsrechtDe overbelasting op lange termijn van de transformator zal langzaam leiden tot het schillen en de isolatie van de spoel, wat resulteert in kortsluiting tussen spoelen, tweekleurenkortsluiting of kortsluiting op de grond, wat resulteert in de ontbranding van de transformator. Daarom moet de isolatie-comprimerende kracht van de transformator vóór installatie en exploitatie worden getest en is overbelasting niet toegestaan in het hele werkingsproces.

Relevante verantwoordelijke personen van de transformator Federation of China Household Appliance Industry Association tonen aan dat het ontwikkelingsperspectief van transformatoren in China in de toekomst nog steeds de ontwikkelingstrend van milieubescherming, lage geluidshinder, brandveiligheid en explosiebestendige en hoge betrouwbaarheid is. Er zijn twee belangrijke ontwikkelingsvooruitzichten: één is de ontwikkeling van hoge spanning en hoge spanning, met name kV en kV. De tweede is de ontwikkelingstrend naar milieubescherming, en de laatste sleutel wordt toegepast op de substation projectroute in grote steden.

Geluid, veroorzaakt kortsluiting. Als het niet goed wordt behandeld, zal het grote schade veroorzaken.

Ouagadougou.kgmWanneer de transformator in werking wordt gesteld, als de tapwisselaar niet op tijd is, een groot Idquo; Tweet ^ rdquo; De hoogspanningszekering wordt verbroken wanneer het lawaai ernstig is; Als de tapwisselaar defect is, zal het milde Idquo veroorzaken; Squeak ^ rdquo; Corona ontladingsgeluid, zal het waarschijnlijk de stroomonderbreker van de tapwisselaar verbranden. In geval van een dergelijke situatie, stroomuitval onmiddellijk voor onderhoud.

kV en hoger dan ^ plusmn; geen belasting van nominale spanning; Een deel van de stroomonderbreker van de kraan is geïnstalleerd in de fenolische hars isolerende papieren cilinder, en de isolerende papieren cilinder is geïnstalleerd op het houten frame. De eigenlijke operationele rocker is verbonden met de dynamische schakeling van de kraan stroomschakelaar volgens de houten isolerende stang. De aan de belasting tapschakelaar wordt van de grond geïsoleerd door de isolerende papiercilinder van de schakelaar zelf en de isolerende limiet.

De trillingsvermindering van het grondvest lost het probleem op van de aanpassing van de vaste harde verbinding tussen de koperplaat van de grondinrichting en de droge transformator. De originele oscillatie van de droge transformator wordt door het draaistel naar het beton overgebracht naar het metaal en veroorzaakt laagfrequent geluid. Daarom moet het ook worden gewijzigd om een flexibele verbinding te maken.

Chiquimulilla.Overige productinformatie
  • Sihu.Hydraulische lift met platformDe chemische aard van de reactie

    Sihu.Hydraulische lift met platformDe chemische aard van de reactie

  • Sihu.Lift van aluminiumlegeringHoe het vragende fenomeen te elimineren?

    Sihu.Lift van aluminiumlegeringHoe het vragende fenomeen te elimineren?

  • Dortmund.Verhoogde groenteliftOvereenkomstige strategieën voor tegenspoed in de binnenlandse industr

    Dortmund.Verhoogde groenteliftOvereenkomstige strategieën voor tegenspoed in de binnenlandse industr

  • Levoca.transformator 500De rol en voorzorgsmaatregelen van het apparaat

    Levoca.transformator 500De rol en voorzorgsmaatregelen van het apparaat

  • Tapolca.Kleine mobiele lift binnenshuisBerekeningsmethode voor containervolume

    Tapolca.Kleine mobiele lift binnenshuisBerekeningsmethode voor containervolume

  • Tapolca.Voertuig op een hefplatform gemonteerdVol lof

    Tapolca.Voertuig op een hefplatform gemonteerdVol lof

  • Jelenia Gora.Hydraulisch huishoudelijk hefplatformTechnische benodigdheden

    Jelenia Gora.Hydraulisch huishoudelijk hefplatformTechnische benodigdheden

  • BotouElektrische mobiele hydraulische liftHoe te kiezen

    BotouElektrische mobiele hydraulische liftHoe te kiezen

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!