Berrouaghiaworld.kgmCapaciteitsmodel van met olie ondergedompelde transformatorEr zijn verschillende

  • vrijgavetijd:2022-09-15 15:42:36
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:414
  • Korte omschrijving:

    Berrouaghiaworld.kgm,Een hoogspanningszekering van een transformator breekt één fase;Prestaties en voornaamste parameters van gemeenschappeli

Artikel inhoud

Een hoogspanningszekering van een transformator breekt één fase;

Prestaties en voornaamste parameters van gemeenschappelijke metaalsamenstellingen, diverse lasprocessen en machines en apparatuur, preparatie van dikke stalen plaat, deklaag, productie- en fabricageproces en kwaliteitsnormen van de automobielolietank, stijger, koppeltank en olieopslagtank, test op lekkage en NDT-technologie, oppervlaktebehandeling en kwaliteitsnormen koper; Productieproces en kwaliteitsnorm van aluminium schild; Body suit Inbrengen van ijzer proces, draadinstallatie proces, body dryness oplossing en droge transformator olie oplossing proces, vacuümpolie onderdompeling, algemene installatie proces,Berrouaghiaworld.kgmStructurele samenstelling van de met olie ondergedompelde transformator, lekkagetest en lekkage detectie proces en kwaliteitsnormen. Prestatieparameters van sleutelwerkkleding, machines en apparatuur van elke processtroom; De natuurlijke werkomgeving is in principe gereguleerd.

Berrouaghiaworld.kgmHoe maak je olie voor olie ondergedompelde transformator?

De transformator bestaat uit twee of meer elektromagnetische spoelen die rond dezelfde transformator-kern worden gewikkeld. De tandweerstand is verbonden volgens het wisselende elektromagnetische veld en werkt volgens het basisprincipe van het magnetische effect van de stroom. De installatie van een transformator wordt geacht bevorderlijk te zijn voor de exploitatie, het onderhoud en het vervoer, en vervolgens de spanningsimpuls sluiten.

De tapwisselaar van de transformator moet ook een sterke isolatie hebben. kV van de belasting tapwisselaar wordt over het algemeen van de grond geïsoleerd door de geproduceerde isolerende papierpijpfabriek.


Berrouaghiaworld.kgmCapaciteitsmodel van met olie ondergedompelde transformatorEr zijn verschillende belangrijke stappen bij de installatie:



De elektrische transformator is een geïdealiseerde ondersteunende faciliteittransformator voor een middenkast en een hoogspanningskast in het huidige stadium en kan worden uitgerust met een veiligheidsscherm volgens verschillende waterdichte kwaliteiten. Het is van toepassing op belangrijke of unieke natuurgebieden zoals gebouwen met meerdere verdiepingen, handel, luchthavens, tunnelbouw, de huid van de loop en het midden van de waterdichte mouw aan de bovenkant van de auto-olietank. De interne ijzeren kern en de wikkel klem zijn warm door gedeeltelijke magnetische lekkage de flenzen, wat resulteert in isolatie schade.

In termen van de plaats van gebruik worden droge transformatoren meestal gebruikt in ^ ldquo; Vuurbestendig en explosiebestendig type ^ rdquo; Het is gemakkelijk te gebruiken in grote en middelgrote gebouwen en gebouwen met meerdere verdiepingen; De olie ondergedompelde transformator vanwege het algemene Idquo; Accident ^ rdquo; Er zal waarschijnlijk olie of lekkage zijn na brand, en de meeste toepassingsplaatsen die leiden tot brandongevallen zijn gemakkelijk te kiezen in grote en middelgrote gebouwen en gebouwen met meerdere verdiepingen;

Laatste citaatVallende buitenlandse zaken en piercing

Zorgvuldig onderhoud en isolatie schade

De afsluitende werkspanning van de impulsbelasting mag niet hoger zijn dan % van de werkende spanning op het tandwiel van de transformator, de afsluitingsfrequentie moet vijfmaal zijn, de vertragingstijd na de vermogensontvangst mag niet korter zijn dan min, en het tijdsinterval van elke sluiting mag niet korter zijn dan min.


Berrouaghiaworld.kgmCapaciteitsmodel van met olie ondergedompelde transformatorEr zijn verschillende belangrijke stappen bij de installatie:



Wanneer oliemonsters worden gebruikt, moeten de technische specificaties inzake veiligheid en brandveiligheid ter plaatse strikt worden toegepast.

Onderhoud van apparatuurDroge transformator

Vanuit het bovenstaande kan worden gezien dat uit het oogpunt van energiebesparing, in sommige gevallen, transformatoren & ldquo; Een klein paard trekt een kleine auto. Kan niet vergelijken met ^ ldquo; Middelbare auto ^ rdquo;; Nog minder dan ‘Idquo’; Grote Lars, en kunnen de resultaten op de juiste wijze worden verkregen in termen van energiebesparing of energieverbruik. Volgens de correlatie tussen de laadsnelheid en de capaciteit van de transformator: . De snelheid en energiebesparing van de transformator zullen in de formule worden opgenomen: de belastingsindex van de transformator, dat wil zeggen de werklast en de nominale capaciteit van de transformator . Nu wordt geïllustreerd door voorbeelden dat beide zijden van de acadc elektron touch the ground type het derivaat van P zoeken, en vervolgens het actieve vermogensverlies van de grote capaciteit transformator verminderen van het actieve vermogensverlies van de kleine capaciteitstransformator: dat is, wordt de formule verminderd De belastingsindex is de belastingsindex wanneer het verlies van de transformator klein is en de snelheid groot is, en de snelheid is groot wanneer het specifieke koperverlies gelijk is aan ijzerverlies.

Er zijn ook tal van problemen om aandacht te besteden aan de preventieve maatregelen en het proces van droge transformator demping. Wat zijn de belangrijkste effecten en functies van droge transformator demping en de overeenkomstige preventieve maatregelen? Laten we de kleine bewerker van de droogtype transformator in detail raadplegen.

Berrouaghiaworld.kgmDe uuruitdrukking wordt gebruikt om de faseverschil-correlatie van de werkende spanning van de secundaire zijlijn aan te geven. De faser van de werkende spanning van de primaire zijlijn wordt gebruikt als de minuut hand, de vaste vinger is op twaalf uur en de faser van de fasevoltage van de secundaire zijde wordt gebruikt als tweede hand.

Look van olie van gietijzeren delen

In het elektrische veld van de wikkeling aan het juk moet er een sterk baanbrekend onderdeel zijn, zodat bij een lagere stroom een schuiflading en ontlading kunnen optreden. Om dit nadeel beter op te lossen, moet het uiterlijk van de isolerende delen tussen de wikkeling en het ijzeren juk hetzelfde zijn als dat van het middenhorizontale vlak van de wikkeling tot de isolatie van het ijzeren juk, voor zover mogelijk,Berrouaghiaworld.kgmStaatsraster van Transformer,Berrouaghiaworld.kgmS11-parameters van olie ondergedompelde transformator, om het elektrisch veldonderdeel dat zich met de isolerende delen kruist, te verminderen.

Chiquimulilla.Overige productinformatie
  • Sallova.Elektrische lift heffen met 4 meterHet verschil bij gebruik in lage temperatuur pijpleidinge

    Sallova.Elektrische lift heffen met 4 meterHet verschil bij gebruik in lage temperatuur pijpleidinge

  • Sallova.Groot binnenhijsplatform op grote hoogteWaarom is het aangewezen als materiaal voor een hart

    Sallova.Groot binnenhijsplatform op grote hoogteWaarom is het aangewezen als materiaal voor een hart

  • Sallova.Gebogen hefplatform van de armliftKan de dikte van de film het vermogen om stralen te blokke

    Sallova.Gebogen hefplatform van de armliftKan de dikte van de film het vermogen om stralen te blokke

  • Sallova.Hydraulisch hefplatform van de aluminiumlegeringVerschillende functies in gebruik

    Sallova.Hydraulisch hefplatform van de aluminiumlegeringVerschillende functies in gebruik

  • Nove ZamkyWat is de prijs van 2000kVA transformatorDemonstratie van speciale prestaties

    Nove ZamkyWat is de prijs van 2000kVA transformatorDemonstratie van speciale prestaties

  • WittenKlein met de hand bediend hefplatformSamenvatting van kennis

    WittenKlein met de hand bediend hefplatformSamenvatting van kennis

  • WittenNori hydraulisch hefplatform vrachtwagenlevering

    WittenNori hydraulisch hefplatform vrachtwagenlevering

  • Burgas.Elektrisch zelfhydraulisch hefplatformUitvoerend agentschap

    Burgas.Elektrisch zelfhydraulisch hefplatformUitvoerend agentschap

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!