Khenchela.kgmBescherming van een transformator met olieonderdompelingHoe sterk is?

  • vrijgavetijd:2022-09-15 15:07:00
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:664
  • Korte omschrijving:

    Khenchela.kgm,Khenchela.kgmOverbeladingscapaciteit en tijd van olie ondergedompelde transformator,De electromagnetische spoel wordt me

Artikel inhoud
Khenchela.kgmOverbeladingscapaciteit en tijd van olie ondergedompelde transformator,

De electromagnetische spoel wordt met koperen krachtdraad of folie opgetrokken met glasvezel. De epoxy kleefstof hoeft niet te worden gevuld. De vacuümsdroogapparatuur wordt gebruikt voor ontgassing en ontvochtiging. Het totale beton wordt gegoten met hoge breuktaaiheid, weerstand tegen kortsluiting, gemeenschappelijke storingen en inslag.

Het flenzen oppervlak is ongelijk, de strijkbouten zijn los, en het installatie- en verwerkingsproces is verkeerd, zodat de bouten niet goed worden vastgemaakt, wat resulteert in olielekkage.

Khenchela.kgmFabrikanten van omzetters nemen over het algemeen IP beschermende behuizing die het binnenbrengen van vast vuil met een diameter van meer dan mm kan voorkomen, ratten, slangen, katten, vogels en andere dieren, wat resulteert in vicieuze gemeenschappelijke storingen zoals kortsluiting en stroomuitval, en een veilige natuurlijke barrière voor het energiegedeelte kan bieden. Als de transformator-uitrusting buiten moet zijn, kan IP beschermende behuizing worden aangenomen, die kan voorkomen dat de bovengenoemde IP-beschermende effecten gelijk worden verdeeld met de IP-beschermende effecten. De behuizing van IP zal echter de koelcapaciteit van de transformator verminderen, dus let op de vermindering van zijn bedrijfsvolume.

Wanneer de volledige belasting test wordt uitgevoerd en alles normaal is, kan de belasting worden aangesloten.

ACAtransformator-onderneming met olieonderdompeling

De electromagnetische spoel wordt met koperen krachtdraad of folie opgetrokken met glasvezel. De epoxy kleefstof hoeft niet te worden gevuld. De vacuümsdroogapparatuur wordt gebruikt voor ontgassing en ontvochtiging. Het totale beton wordt gegoten met hoge breuktaaiheid, weerstand tegen kortsluiting, de Fushi-blauwe folie-verwijderaar op het oppervlak te vegen, en deze na het vegen van de grondstoffen aan het oppervlak aan te scherpen. Na het drogen kan het behandelingsdoel worden bereikt.

ControlepostenDe uuruitdrukking wordt gebruikt om de faseverschil-correlatie van de werkende spanning van de secundaire zijlijn aan te geven. De faser van de werkende spanning van de primaire zijlijn wordt gebruikt als de minuut hand, de vaste vinger is op twaalf uur, en de faser van de fasevoltage van de secundaire zijde wordt gebruikt als tweede hand.

Als de olie ondergedompelde transformator wordt verbrand door de cover van de transformator wanneer de olie ondergedompelde transformator uitvalt, open de onderkant van de transformator en plaats een passend deel. Wanneer de olie ondergedompelde transformator in brand staat, kan de olie niet worden vrijgegeven om het optreden van de olie ondergedompelde transformator te voorkomen. Tegelijkertijd gebruik je detectieapparatuur om het vuur onmiddellijk uit te blussen. Om het gevaar niet uit te breiden, moet de brandweer op de hoogte worden gebracht.

De isolerende laag in het midden van de siliconen stalen plaat wordt ouder, de verankerde boutbedekking met de ijzeren kern is beschadigd, wat resulteert in warmte, temperatuurstijging, en de veroudering van de isolerende laag wordt versneld. De reactorisolatie van de comprimerende kracht van de transformator moet op tijd en nauwkeurig worden gemeten. Indien wordt vastgesteld dat de isolatie van de comprimerende kracht lager is dan de indexwaarde verwijder en vervang de ankerplaat of voer isolatie uit voor de koperkern kabel.


Khenchela.kgmBescherming van een transformator met olieonderdompelingHoe sterk is?



Vermijd veroudering en beschadiging van de isolatie van de kern van de elektrische transformator: veroudering van de isolatie van de ijzerkern of beschadiging van de waterdichte behuizing met verankerbout zal leiden tot een grote draaikolk van de ijzerkern,Khenchela.kgmTransformer 5000KVA prijs, en op lange termijn schaling van de ijzeren kern zal leiden tot isolatie veroudering.

Eerst de klant.Oorzaken van brand in transformator

De isolatie van de door de kern verankerde bout die de ijzerkern klemeert, wordt beschadigd, wat resulteert in een kortsluiting tussen de siliconen stalen plaat van de ijzeren kern en de bout van de verankering door de kern;

De geleider verwijst naar de verbindingsoverbrengingslijn tussen elke elektromagnetische spoel, tussen de elektromagnetische spoel en de uitlaatpijp van de groep, en tussen de elektromagnetische spoel en de tapwisselaar.

Khenchela.kgmElektrische transformator-installatie

De isolerende laag in het midden van de siliconen stalen plaat wordt ouder,Khenchela.kgmTemperatuurbescherming van droge transformatoren, de ijzeren kern veroorzaakt grote vortex, wat resulteert in warmte, temperatuurstijging, en de veroudering van de isolerende laag wordt versneld. De reactorisolatie van de comprimerende kracht van de transformator moet op tijd en nauwkeurig worden gemeten. Indien wordt vastgesteld dat de isolatie van de comprimerende kracht lager is dan de indexwaarde, verwijder en vervang de ankerplaat of voer isolatie uit voor de koperkern kabel.

De hangende kern van droge transformator is een belangrijk onderdeel.

Chiquimulilla.Overige productinformatie
  • VSZelfrijdend hefplatformvoertuigToepassing in de markt:

    VSZelfrijdend hefplatformvoertuigToepassing in de markt:

  • WittenHefplatform heffen hydraulische drukOrganisatorische versterkende functies

    WittenHefplatform heffen hydraulische drukOrganisatorische versterkende functies

  • Shiqiqing oude stadDingli elektrische liftWelk bedrijf prijs is beter?

    Shiqiqing oude stadDingli elektrische liftWelk bedrijf prijs is beter?

  • Shiqiqing oude stadElektrische driewieler met hefplatformVerbeterde maalmethode

    Shiqiqing oude stadElektrische driewieler met hefplatformVerbeterde maalmethode

  • Shiqiqing oude stadHefplatform van de autoliftHoe correct te kiezen volgens de categorie

    Shiqiqing oude stadHefplatform van de autoliftHoe correct te kiezen volgens de categorie

  • Shiqiqing oude stadLift van aluminiumlegeringWat zijn de kernwaarden van het internettijdperk

    Shiqiqing oude stadLift van aluminiumlegeringWat zijn de kernwaarden van het internettijdperk

  • Zweikao.SchaarliftInnovatiemodel

    Zweikao.SchaarliftInnovatiemodel

  • Villa YapacaniSubstationele transformatorKwaliteitsverzekering

    Villa YapacaniSubstationele transformatorKwaliteitsverzekering

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!