El AchirBasiskennis van de transformatorVoorzorgsmaatregelen bij installatie en onderhoud

  • vrijgavetijd:2022-09-15 14:20:11
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:341
  • Korte omschrijving:

    El Achir,Het wordt meestal veroorzaakt door onredelijke installatie of ineffectieve afdichting. Polymere composietmaterialen kunn

Artikel inhoud

Het wordt meestal veroorzaakt door onredelijke installatie of ineffectieve afdichting. Polymere composietmaterialen kunnen metalen materialen, porselein, gelaagd glas en andere materialen zeer goed binden zodat het drukbeheer van olielekkage wordt bereikt.

De olie in de machines en apparatuur van de olieopslagtank moet over het algemeen voor meer dan h vóór de bemonstering staan; het is niet nodig om bij de bemonstering op de draaiende transformator te staan.

El AchirTransformer is

Maatregelen ter bestrijding van geluidshinder en ter voorkoming van droge transformatoren

Lop Buri.In de jaren zeventig bijvoorbeeld hadden de radioprogramma"s die door elke familie op het platteland werden toegepast, en dan een punt van het uit de weg leiden met de transmissie lijn een gronddraad en waren ze vaak nat van kraanwater. Beschermende grondlegging is het begraven van de koperen plaat van metalen elektrische geleider in de bodemlaag, die de grondbeveiliging completeert. &Omega spp. De bescherming van de grond is een vrijwaringsmaatregel die wordt genomen om ongevallen bij het gebruik van huishoudelijke apparaten, kantoorapparatuur en andere elektrische apparatuur te voorkomen.

De trillingsvermindering van het grondvest lost het probleem op van de aanpassing van de vaste harde verbinding tussen de koperplaat van de grondinrichting en de droge transformator. De originele oscillatie van de droge transformator wordt door het draaistel naar het beton overgebracht naar het metaal en veroorzaakt laagfrequent geluid. Daarom moet het ook worden gewijzigd om een flexibele verbinding te maken.

Als niet aan bovenstaande bepalingen wordt voldaan, moet het probleem van de droogte worden opgelost. In het algemeen is het goed om de centrifugale ventilator gedurende een periode te bedienen. Controleer de netheid van de transformator. Als er te veel stof wordt gevonden, moet het worden geëlimineerd om de ventilatie binnen te houden en isolatie penetratie te voorkomen. Let met name op het reinigen van de isolatoren van de krachttransformator en de bovenste en onderste uiteinden van de wikkelingsweerstand installatie. Draagbare centrifugale ventilator of droge luchtcompressie of N moet worden gebruikt om het stof in de binnenruimte te reinigen die niet gemakkelijk te bereiken is, zoals ventilatieleiding, en er mag geen vuil zijn.


El AchirBasiskennis van de transformatorVoorzorgsmaatregelen bij installatie en onderhoud



Isolatie en warmteverwijdering zijn verschillend. Droge transformatoren zijn meestal geïsoleerd met epoxy hars, gekoeld door natuurlijke lucht en grote capaciteit door centrifugale ventilator. Olie ondergedompelde transformatoren worden geïsoleerd door isolerende olie, geïsoleerd door isolerende olie in het circulerende systeem binnen de transformator,El AchirVoornaamste transformator van de windkwekerij, en warmte wordt geloosd op de radiator (radiator) van het circulerend systeem binnen de transformator.

De transformator fabrikant zei dat de selectie gebaseerd moest zijn op de toepassingsomgeving van de droge transformator. Voor de extreem extreme omgeving moet de droge transformator worden gegoten met epoxy harslijm. Omdat dit soort omgeving niet nodig is om de droge transformator te verwarmen, kan het onmiddellijk werken. Voor de algemene toepassingsomgeving kan de klasse H droge transformator gebruikt worden.

Fabrikant van transformatoren

KwaliteitsgarantieDe eerste stap van de volledige golfproces berekening is om de fundamentele parameters van het internet te berekenen, zoals inductie, condensatie en weerstand. De nauwkeurigheid van deze fundamentele parameters doet grote schade aan de berekeningsresultaten van het hele golfproces. Voor de inductie berekening, het goede model is het vaste model van de oneindige transformator kern kolom, maar er zijn veel berekeningsmethoden.

De grondstoffen van Fushi blue kunnen worden gebruikt voor de binding, zodat de totale olielekkage van de connector sterk kan worden gecontroleerd; Als de eigenlijke werking handig is, kan de metalen schelp ook worden gebonden op hetzelfde moment om het doel van lekbehandeling te bereiken.

De warmteontladingsleiding van de radiator van de warmteleiding is meestal gemaakt van naadloze stalen pijp na het vlak door stampen. Wanneer de warmteontladingspijp wordt gebogen en gelast door elektrische lassen, wordt vaak olie lekkage veroorzaakt. Dit komt door de ondersteunende kracht op het oppervlak van de pijp en de werkdruk op de binnenholte bij het stampen van de warmteontladingspijp.


El AchirBasiskennis van de transformatorVoorzorgsmaatregelen bij installatie en onderhoud



lekkage van porseleinen potten en gelamineerde glazen oliemeter

Doel van het projectDe elektrische transformator is een geïdealiseerde ondersteunende faciliteittransformator voor een middenkast en een hoogspanningskast in het huidige stadium en kan worden uitgerust met een veiligheidsscherm volgens verschillende waterdichte kwaliteiten. Het is van toepassing op belangrijke of unieke natuurgebieden zoals gebouwen met meerdere verdiepingen, luchthavens, tunnelbouw, chemische bedrijven en fabrieken.

De isolatie tussen siliciumstalen platen is beschadigd, wat leidt tot oververhitting en smelten van de ijzerkern;

De overbelasting op lange termijn van de transformator zal langzaam leiden tot het schillen en de isolatie van de spoel,El AchirVerschil tussen transformator en boxtransformator, wat resulteert in kortsluiting tussen spoelen, tweekleurenkortsluiting of kortsluiting op de grond, wat resulteert in de ontbranding van de transformator. Daarom moet de isolatie-comprimerende kracht van de transformator vóór installatie en exploitatie worden getest en is overbelasting niet toegestaan in het hele werkingsproces.

El AchirElektrische transformator-installatie

transformator-onderneming met olieonderdompeling

Bij het controleren van de haak kern, de isolatie van de elektromagnetische spoel en de porseleinen mouw wordt meestal per ongeluk beschadigd. Nadat de schaal van de aardewerk is gebroken, als je weer werkt, zet je de foto flash aan als het licht is,El AchirEnergie-efficiëntieklasse I olie ondergedompelde transformator, en het is kort als het zwaar is. Let daarom op tijdens het onderhoud. Het is niet nodig om de isolatie te vernietigen. Na het onderhoud kunnen deskundigen speciale gereedschappen, onderdelen, enz. inspecteren en leveren nadat ze zijn vastgesteld dat ze volledig en betrouwbaar zijn.

Chiquimulilla.Overige productinformatie
  • Ryan.Hydraulisch hefplatform voor voertuigenHoe de nauwkeurigheid te verbeteren om de oplossing van

    Ryan.Hydraulisch hefplatform voor voertuigenHoe de nauwkeurigheid te verbeteren om de oplossing van

  • HollingolZelfrijdende elektrische liftWat zijn de factoren die de selectie van categorieën beïnvloed

    HollingolZelfrijdende elektrische liftWat zijn de factoren die de selectie van categorieën beïnvloed

  • HollingolVolautomatisch zelfrijdend hefplatformHoe wordt het geïdentificeerd?

    HollingolVolautomatisch zelfrijdend hefplatformHoe wordt het geïdentificeerd?

  • HollingolHydraulisch hefplatformDrie zaken waar in de productie aandacht aan moet worden besteed

    HollingolHydraulisch hefplatformDrie zaken waar in de productie aandacht aan moet worden besteed

  • HollingolAluminium legering hefplatform autoWaardegevoelige materialen

    HollingolAluminium legering hefplatform autoWaardegevoelige materialen

  • jungle Aonai8 meter mobiele liftProductie

    jungle Aonai8 meter mobiele liftProductie

  • Hamburg-EimsbuettelKleine lift met twee verdiepingenUitgebreide onderhoudsondersteuning

    Hamburg-EimsbuettelKleine lift met twee verdiepingenUitgebreide onderhoudsondersteuning

  • Malahid.kgmAangepast hydraulisch hefplatformBevorderen van de ontwikkeling van lerende R&D-informati

    Malahid.kgmAangepast hydraulisch hefplatformBevorderen van de ontwikkeling van lerende R&D-informati

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!