Annaba.Amerikaanse boxtransformatorJaarrond verkoop

  • vrijgavetijd:2022-09-15 13:58:36
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:204
  • Korte omschrijving:

    Annaba.,In termen van de plaats van gebruik worden droge transformatoren meestal gebruikt in ^ ldquo; Vuurbestendig en explosieb

Artikel inhoud

In termen van de plaats van gebruik worden droge transformatoren meestal gebruikt in ^ ldquo; Vuurbestendig en explosiebestendig type ^ rdquo; Het is gemakkelijk te gebruiken in grote en middelgrote gebouwen en gebouwen met meerdere verdiepingen; De olie ondergedompelde transformator vanwege het algemene Idquo; Accident ^ rdquo; Er zal waarschijnlijk olie of lekkage zijn na brand, en de meeste toepassingsplaatsen die leiden tot brandongevallen zijn gemakkelijk te kiezen in grote en middelgrote gebouwen en gebouwen met meerdere verdiepingen;

Het zal ook veel fouten produceren,Annaba.S-9-olie ondergedompelde transformator, effectief omgaan met verschillende fouten van olie onderdompelde transformator, volledig gebruik maken van de prestatie-indicatoren en voordelen van olie onderdompelde transformator, en voortdurend verbeteren van de veiligheid factor van olie ondergedompelde transformator. Ontsteking is een gemeenschappelijke fout van olie onderdompelde transformator. De belangrijkste fout van olie onderdompelde transformator is kortsluiting,Annaba.Warmte van droge transformatoren, en kortsluiting is meer algemeen.

Annaba.Hoe de droge transformator te onderhouden?

Het tijdsverschil tussen de verschillende fasen van de driefaseschakelaar van de schakelstroom moet kleiner zijn dan ms, de sluiting moet worden gehandhaafd door hoogspanningsarrester, en de neutrale lijn van de transformator moet op betrouwbare wijze worden geaard (het moet onmiddellijk worden geaard).

Kalyan.Wanneer de schroef van de door de kern-extruder die de ijzeren kern van de transformator vasthoudt los is, zijn er schroefkapdelen overgebleven op de ijzerkern, of kleine metalen materialen vallen in de transformator, zal de transformator een &ULDquo uitzenden; Ding Ding Dang ^ rdquo; Of"Idquo". Bel "Hellip". Bel &help& rdquo. Blowing sound en de & Idquo; Squeak, terwijl de werkende spanning, stroom en temperatuur van de transformator normaal zijn. Dergelijke omstandigheden brengen in het algemeen niet alle normale werking van de transformator in gevaar en kunnen worden opgelost totdat de stroom uitvalt.

Voor het sluiten van de transformator zonder laadimpuls, let op de volgende zaken:

Het flenzen oppervlak is ongelijk de strijkbouten zijn los, en het installatie- en verwerkingsproces is verkeerd, zodat de bouten niet goed worden vastgemaakt, wat resulteert in olielekkage.


Annaba.Amerikaanse boxtransformatorJaarrond verkoop



Wanneer de transformator uit de fase is, als de tweede fase wordt geblokkeerd, is er nog steeds geen geluid wanneer de tweede fase wordt verzonden, en er is geluid wanneer de derde fase wordt verzonden; Als de derde fase wordt geblokkeerd, zal het geluid niet veranderen, zoals in het geval van de tweede fase. Er zijn drie redenen voor fasedeficiëntie:

Het ijzerverlies van transformator omvat twee niveaus. Het eerste is het hystereseverlies van de transformator fabrikant. Wanneer de wisselstroom gebaseerd is op de transformator, volgens de magnetische inductie lijn van de transformator ferriet kern, zijn oriëntatie en grootte veranderen met de verandering, geeft energie vrij, en verliest dan een deel van de elektromagnetische energie dat is de hysteresis verlies. De andere is het vortexverlies als de transformator werkt.

Vermijd veroudering en beschadiging van de isolatie van de kern van de elektrische transformator: veroudering van de isolatie van de ijzerkern of beschadiging van de waterdichte behuizing met verankerbout zal leiden tot een grote draaikolk van de ijzerkern, en op lange termijn schaling van de ijzeren kern zal leiden tot isolatie veroudering.

nieuw productMaatregelen ter bestrijding van geluidshinder en ter voorkoming van droge transformatoren

lekkage van zegelolie

Geluidsoplossing van droge transformatoren


Annaba.Amerikaanse boxtransformatorJaarrond verkoop



Bij het gebruik van het in bedrijf zijnde oliemonster van de transformator is het nodig om wat olie uit de oliepoortklep aan het onderste deel van de olietank of de bemonsteringspoortklep toe te voegen om ongeveer kg afvalvloeistof op de bodem vrij te geven om de olieinlaat schoon te maken en vervolgens het oliemonster te nemen.

Professionele is koning.De belangrijkste reden voor olielekkage is dat er gebreken zijn in gietijzeren delen

De gemeenschappelijke droge transformator is een belangrijke elektrische apparatuur, en de spanning wordt voortdurend geregeld. Echter, vanwege bepaalde noodzaak, zal de droge transformator ook de spanning verhogen, en het hele proces van het verhogen van de spanning is zeer complex, en er zijn vele principes.

) de installatie van de secundaire commerciële verzekering van transformator op kolom en grond moet voldoen aan de volgende eisen: indien er een verbinding is of aan de secundaire zijde, moet deze worden geïnstalleerd tussen de loskoppelaar en de laagspanningscomposietisolator,Annaba.Transformer-olie ondergedompeld, of moet de stroomonderbreker als de loskoppelaar worden gekozen; Indien er geen verbinding is of aan de secundaire zijde, maar niet minder dan -vaten. Bij bemonstering in batches van kleine en middelgrote emmers of flessen moeten de monsters worden genomen volgens % van het totale aantal vaten (flessen).

Hoeveel kost de transformator?

Bij relais protection dry-type transformator, de ontkoppeling van het foutpunt is gerelateerd aan elkaar. In een woord, als er een probleem is op een bepaald punt, zal het invloed hebben op het hele stroomcircuit

Chiquimulilla.Overige productinformatie
  • Arlington.Het hefplatform van de aluminiumlegering met meerdere kolommen3 categorieën

    Arlington.Het hefplatform van de aluminiumlegering met meerdere kolommen3 categorieën

  • ChatoParameters van olie ondergedompelde transformatorVraag en aanbod op de markt zijn in een zwak e

    ChatoParameters van olie ondergedompelde transformatorVraag en aanbod op de markt zijn in een zwak e

  • Stad BaotouHydraulische vaste liftWelkom om te informeren!

    Stad BaotouHydraulische vaste liftWelkom om te informeren!

  • Stad BaotouZelfrijdende hefplatformtruckBelemmeringen voor binnenlandse verkoop

    Stad BaotouZelfrijdende hefplatformtruckBelemmeringen voor binnenlandse verkoop

  • Yuci.Industrieel hydraulisch hefplatformControleer na gebruik

    Yuci.Industrieel hydraulisch hefplatformControleer na gebruik

  • Wuerden.Volledig zelfrijdende elektrische liftZaken die aandacht behoeven bij het hanteren en aanbre

    Wuerden.Volledig zelfrijdende elektrische liftZaken die aandacht behoeven bij het hanteren en aanbre

  • Wuerden.Hefplatform met meerdere niveausHoe goedkoper de prijs, hoe beter

    Wuerden.Hefplatform met meerdere niveausHoe goedkoper de prijs, hoe beter

  • Wuerden.Huurlift platformGoed om de prijsstijging een boost te geven

    Wuerden.Huurlift platformGoed om de prijsstijging een boost te geven

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!