Apia.800 Box type transformatorAnalyse en behandeling van oxidatieoorzaken

  • vrijgavetijd:2022-09-15 12:55:19
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:156
  • Korte omschrijving:

    Apia., geïsoleerd door isolerende olie in het circulerende systeem binnen de transformator gekoeld door natuurlijke lucht en g

Artikel inhoud
geïsoleerd door isolerende olie in het circulerende systeem binnen de transformator gekoeld door natuurlijke lucht en grote capaciteit door centrifugale ventilator. Olie ondergedompelde transformatoren worden geïsoleerd door isolerende olie, en warmte wordt geloosd op de radiator (radiator) van het circulerend systeem binnen de transformator.

Apia.De bovenkant en het midden van de transformator-olietank, de flenzen,Apia.Productievideo van droge transformatoren, de huid van de loop en het midden van de waterdichte mouw aan de bovenkant van de auto-olietank. De interne ijzeren kern en de wikkel klem zijn warm door gedeeltelijke magnetische lekkage,Apia.400 KVA-prijs van box type transformator, wat resulteert in isolatie schade.

De geluidsisolatie van de hoofdmachinekamer is de sleutel tot de geluidsisolatie van de droge transformatoren van drie niveaus: raam, ventilatie en ventilatie-haven en wegdek, en het aanbrengen van geluidsisolatievenster, geluiddempingscilinder, zwevende betonnen vloerdemper en andere geluidsisolatie- en geluidsisolatie-stoffen om geluidsisolatie te bereiken.

PayshanbaGenericNameVerminderde isolering

Als u de actieve koolstofvezel wilt controleren voor de opknoping, eerst de laagspanning waterdichte mouw en de belasting transformator power switch uit te schakelen, dan de bel afdekking bout van de grote bedekking te verlagen, langzaam ophangen van de gegalvaniseerde stalen draad met voldoende hef nettogewicht op de gewoonlijk gebruikte oorbellen, dragen van -round staal van boven naar beneden in de omringende schroefgaten, en tellen de spaties en specificaties voor een gemakkelijke herinvoering. Tegelijk moet de kabelwind aan alle kanten worden toegevoegd om ervoor te zorgen dat de kern van het internationale lichaam niet beschadigd zal worden tijdens het hele hijsproces. Na het hijsen voor mm, stoppen met tillen, stabiliseren de deurkap, en de draagkracht van de liftkern, zwaartepunt en Jack controleren. Na alles normaal is, til het weer op tot de deurbedekking de relatieve hoogte van het lichaam overschrijdt, en zet de kraan om de deurkap op de schone slip te plaatsen.

Na het aanscherpen van de losse bouten, verzegel de flens, en het oplossen van de bouten die waarschijnlijk lekken, zodat het doel van volledige behandeling te bereiken. Strek de losse bouten strikt volgens de eigenlijke werking- en verwerkingstechnologie.


Apia.800 Box type transformatorAnalyse en behandeling van oxidatieoorzaken



Wanneer de transformator in werking wordt gesteld, als de tapwisselaar niet op tijd is, zal het milde Idquo veroorzaken; Squeak ^ rdquo; Corona ontladingsgeluid, zodra de lading toeneemt, zal het waarschijnlijk de stroomonderbreker van de tapwisselaar verbranden. In geval van een dergelijke situatie, stroomuitval onmiddellijk voor onderhoud.

De juiste selectie van Anhui droge-type transformator heeft een sleuteleffect op de verbetering van de veiligheid en de soepele werking van de energie-systeem software. In de bovenstaande originele tekst hebben we de structuur en de kenmerken van droge-type transformator al onder de knie. In dit deel zullen we beschrijven hoe we droge-type transformator selecteren volgens de belastingskenmerken en de toepassingsomgeving van droge-type transformator.

Fabriek voor elektrische transformatoren

ControlepostenAnalyse van gemeenschappelijke fouten van olie ondergedompelde transformator:

Het wetenschappelijk onderzoek van de energie-transformator-olie wordt in het algemeen uitgevoerd volgens de bemonsteringswijze. Wat zijn de gemeenschappelijke bemonsteringsmethoden en -processen?

Hoe zit het met olie ondergedompelde transformator brand?


Apia.800 Box type transformatorAnalyse en behandeling van oxidatieoorzaken



Het omvat de prestaties en het belangrijkste gebruik van isolatiematerialen, verschillende isolatiematerialen, componenten- en kwaliteitsnormen; Prestaties en belangrijkste toepassingen van verschillende draden, spoelinductieproces van verschillende wijzen van elektromagnetische spoel, oplossing proces en kwaliteitsnorm, algemeen procesproces en kwaliteitsnorm van elektromagnetische spoel; Belangrijkste prestatieparameters van de ferrietkern, snijproces van ijzerchip kernstapelproces en kwaliteitsnorm,Apia.Automatische vermogensoverdracht van de transformator, productieproces en kwaliteitsnorm van elektromagnetische afscherming.

Ministerie van FinanciënOverdracht of kortsluiting vindt plaats in de transformator. Brandbare isolatiematerialen worden in gevaar gebracht door hoge temperatuur en elektrische isolatie, die oplossen en ontbranden, wat resulteert in een groot aantal stoomlichamen, waardoor de interne werkdruk van de transformator sterk toeneemt, de verbranding van de behuizing veroorzaakt, grote stroomuitval veroorzaakt alle normale productie, productie en activiteiten in gevaar brengt. Er zijn drie redenen voor brandongevallen bij de werking van transformatoren.

Transformer inspectie neus snuivende methode

De oplossing voor het verminderen van trillingen van kabelbrug is het wijzigen van de harde verbinding tussen busbrug en droge transformator, en de trillingsvrije oplossing wordt gemaakt bij de kabelbrug.

Apia.De hangende kern van droge transformator is een belangrijk onderdeel.

Exploitatie van transformatoren met olieonderdompeling

Met de snelle ontwikkeling van de samenleving en de continue ontwikkeling van computers, de berekening van gegevens in het hele proces van olie onderdompelde transformator golf heeft lang resultaten gehad. Alleen effectieve selectie van rekeneenheden modellen en methoden is nodig, de nauwkeurigheid van de berekeningen conclusies kan voldoen aan de behoeften van architecturaal ontwerp, en wetenschappelijke en redelijke gegevensmethode wordt geselecteerd, Niet alleen kan de huidige distributie van de olie ondergedompelde transformator duidelijk worden gedefinieerd in de ontwikkelingsfase, maar ook de wikkeling en andere structuren van de olie ondergedompelde transformator kan effectief worden geregeld en verdeeld in een bepaalde omvang, wat het ontwerp van de olie ondergedompelde transformator aanzienlijk vergemakkelijkt en de stabiliteit van de werking waarborgt.

Chiquimulilla.Overige productinformatie
  • Dunaharaszti.kgmKleine elektrische lift binnenWaarvan de kwaliteit wordt beïnvloed door welke chemis

    Dunaharaszti.kgmKleine elektrische lift binnenWaarvan de kwaliteit wordt beïnvloed door welke chemis

  • Dunaharaszti.kgmGroot binnenhijsplatform op grote hoogteWerkingsprincipe gemakkelijk onder de knie

    Dunaharaszti.kgmGroot binnenhijsplatform op grote hoogteWerkingsprincipe gemakkelijk onder de knie

  • Dunaharaszti.kgmHefplatform met schaarvorkHet beschermende effect van de superieure prestaties

    Dunaharaszti.kgmHefplatform met schaarvorkHet beschermende effect van de superieure prestaties

  • Dunaharaszti.kgmHefplatform van de aluminiumlegering van het masttypeDe manifestatie van delaminatie

    Dunaharaszti.kgmHefplatform van de aluminiumlegering van het masttypeDe manifestatie van delaminatie

  • Tianjin.Vrachtlift per spoorToepassing in onderdelenverwerking

    Tianjin.Vrachtlift per spoorToepassing in onderdelenverwerking

  • Kabwe.Vaktransformator 630kVA prijsVerschillende testmethoden gelekt

    Kabwe.Vaktransformator 630kVA prijsVerschillende testmethoden gelekt

  • MaesterElektrisch klein hefplatformOmkering van vraag en aanbod

    MaesterElektrisch klein hefplatformOmkering van vraag en aanbod

  • MaesterVerticaal hefplatform voertuigErkend door klanten

    MaesterVerticaal hefplatform voertuigErkend door klanten

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!